Ordrestatus x
Logg ut

Bilforsikringer

Bilforsikring er obligatorisk for alle som kjører bil på offentlige veier. Hvis du blir involvert i en trafikkulykke, vil forsikringsselskapet dekke person-, bil- og dyrskadene. Forsikringen med den største dekningen i Storbritannia er den fulle forsikringen, som også erstatter bilskadene forårsaket av hærverk. Ved hjelp av en full (omfangsrik) forsikring kan du spare et betydelig beløp, særlig hvis bilen ikke er eldre enn fem år. Bilforsikringsavgiftene avhenger av mange faktorer f.eks. biltypen og risikoene den innebærer. En dyr sportsbil kan være dyrere å forsikre enn en vanlig liten bil som brukes til å pendle til og fra jobben. En annen faktor henger sammen med det geografiske området: bilforsikringen kan være dyrere i Nord-Irlang enn i Storbritannia på grunn av det store ulykkesantallet.

Den egne ulykkeshistorikken tas også i betraktning: de som har kjørt bil i mange år uten engang å rispe bilen kan betale lavere forsikringsavgifter enn sjåførene som har hatt en del trafikkulykker. I alle fall anbefaler vi at du jevnfører forsikringstilbudene en gang iblant for å dra fordel av det beste tilbudet.

Den optimale bilforsikringen

Det finnes tjenester som jevnfører ulike bilforsikringer og hjelper deg å finne det best mulige tilbudet for din bil. Dersom du bytter forsikringskategori, kan du spare hundrevis av engelske pund pr. år, og dette fører til at den årlige jevnføringen av forsikringstilbud blir svært profitabel - uten å nevne at ditt forsikringsselskap tilpasser sine premier regelmessig, så det kan bli mer profitabel måned for måned.

Jevnføring av tilbud - Er den verdt innsatsen?

Det er veldig lett å jevnføre forsikringstilbud online. Dagene du måtte besøke hvert eneste forsikringsselskap for å spørre om forsikringer er langt forbi. I vår digitale tidsalder finnes det jevnføringsnettsteder der du kan oppgi opplysninger om dine forhold samt de involverte risikoene, og de utfører sammenligningen for deg. Tilbudene vil være ulike for hver sjåfør, men informasjonen vil alltid være nyttig. Mange sjåfører betaler hundrevis av engelske pund mer enn de burde, fordi de aksepterer det første tilbudet de får. Altså betaler de en unødvendig høy pris, hvis vi tenker på at en tilbudsjevnføring bare tar noen minutter, og sjåførene kan f.eks. finansiere en feriereise med pengene de sparer på denne måten.