Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Bilmerke Dekk

A

Alfa Romeo

Alfa Romeo Dekk

Den italienske Alfa Romeo produserer sport biler for kresne drivere. Bilprodusenten slutte seg til Fiat-konsernet i 1986.
Alpina

Alpina Dekk

Alpina merket er veldig populært blant sportsbiler elskere. Selskapet tilbyr tunede biler, basert på BMWs produktlinje.
Aston Martin

Aston Martin Dekk

En britisk produsent av sportsbiler tok utfordringen med å bygge motorsport kjøretøy for vanlig bruk i de tidlige årene av det 20 århundre.
Audi

Audi Dekk

Audi produserer premium klasse biler med et spesielt sport preg. I dag Audi er en av de ledende bilprodusenter i verden, spesielt i de områdene av middelklasse, øvre middelklassen og overklasse kjøretøy.

B

Bentley

Bentley Dekk

Bentley er en av de ledende produsenter av luksusbiler.
BMW

BMW Dekk

BMW, den tyske produsenten av høy kvalitet biler, har imponert sjåfører over hele verden. BMW selv er aktivt involvert i utviklingen av nye dekk.
BMW M

BMW M Dekk

BMW M GmbH er et datterselskap av bilprodusenten BMW og er ansvarlig for utviklingen og produksjonen av høy ytelse modifikasjoner av noe BMW-modeller.

Bugatti Dekk

C

Cadillac

Cadillac Dekk

Bilmerket Cadillac er en del av det amerikanske bildeler selskapet General Motors som spesialiserer seg på høy klasse biler. Frem til 1970-tallet, var det kjent for sine viltvoksende dimensjoner.
Chevrolet

Chevrolet Dekk

Bilprodusenten Chevrolet ble grunnlagt i USA i 1911. I dag tilbyr selskapet sine respektabel rekke bilmodeller over hele verden. Bortsett fra små og store familiebiler, tilbyr Chevrolet også sportsbiler, SUV-er og varebiler.
Chrysler

Chrysler Dekk

Et tradisjonell amerikansk selskap med ganske begivenhetsrik historie. I 2011 har Fiat Group blitt hovedaksjonær i Chrysler Group LLC.
Citroen

Citroen Dekk

Historien om Citroën merkevaren begynte i 1919, da den første Citroën Type A gikk i produksjon. I dag er selskapet en av de store europeiske bilprodusentene. Modellene spenner fra små til ledende og varebiler.

D

Dacia

Dacia Dekk

Dacia er en velkjent produsent av spesielt rimelige biler. Selskapet ble grunnlagt i 1966, i samarbeid med den franske bilprodusenten Renault.
Daewoo

Daewoo Dekk

Daewoo er en General Motors datterselskap spesialisert på små kjøretøy og kompakte biler.
Daihatsu

Daihatsu Dekk

Daihatsu er særlig kjent for sine små familiebiler. Produsentens utvalg er supplert med noe SUV-modeller og ulike varebiler.
Dodge

Dodge Dekk

Dodge er et amerikansk bilmerke, en divisjon av Chrysler Group LLC. Dodge tilstedeværelse på det europeiske markedet er i hovedsak i form av amerikanske importerte biler.

F

Ferrari

Ferrari Dekk

Ferrari-biler er blant de mest spektakulære kjøretøyene som noensinne er bygget. Den italienske produsenten av sports-og Formel 1 racing biler er 90% eid av Fiat Group.
Fiat

Fiat Dekk

Fiat S.p.A ble grunnlagt i 1899. I løpet av flere tiår, har den italienske bilprodusenten vokst til en av de største bilprodusentene. Fiat tilbyr et bredt utvalg av små kjøretøy og kompakte biler.
Ford

Ford Dekk

Ford er en av de største bilprodusentene i verden og nyter enorm popularitet over hele verden. Deres omfattende utvalg av biler dekker alle behov og forventninger.

H

Honda

Honda Dekk

Hondas portefølje består hovedsakelig av familiebiler. Det japanske selskapet utvikler, bygger og markedsfører biler, motorsykler, marine motorer, kraftprodusenter og motoriserte utstyr over hele verden. Honda er også verdens største produsent av forbrenningsmotorer.
Hyundai

Hyundai Dekk

Hyundai er en av de yngre bilprodusentene. Selskapet ble grunnlagt i 1969 og åtte år senere startet markedsføringen deres første biler. Det tok bare et kort stund for Hyundai å bli en av de beste bilprodusentene og deres biler er nå solgt på verdensbasis. De spesialiserer seg på familiebiler, varebiler, SUVer og sportsbiler.

I

Infiniti

Infiniti Dekk

Infiniti er en luksus en grein av bilprodusenten Nissan.
Isuzu

Isuzu Dekk

Den japanske bilprodusenten Isuzu er mer kjent for sine spesialiserte kjøretøy, slik som ORVer og pick-up, som er grunnen til sin liste av uavhengig utviklede bilmodeller er ganske kort
Iveco

Iveco Dekk

J

Jaguar

Jaguar Dekk

Jaguar er en britisk multinasjonal bilprodusenten, som spesialiserer seg i sportsbiler og en skvett av luksus. Ettersom disse er stort sett biler med høy ytelse motorer, de bruker vanligvis 16 til 21 tommers dekk.
Jeep

Jeep Dekk

Jeep merket står for høy kvalitet off-road kjøretøy, som lever opp selv de høyeste forventninger. En av deres mest populære modeller er Jeep Cherokee.

K

KIA

KIA Dekk

KIA er nummer to bilprodusenten i Sør-Korea og markedsfører sine biler over hele verden. Deres omfattende utvalg omfatter alt fra små biler til store familiebiler og varebiler.

L

Lada

Lada Dekk

Lada har lenge vært Russland og Øst-Europas største bilprodusent. Over tid har de samarbeidet med mange andre bilprodusenter.
Lamborghini

Lamborghini Dekk

Den italienske bilprodusenten med den rasende oksen logoen har vært å bygge limited edition sportsbiler siden 1964, og i 1998 ble integrert i Volkswagen-konsernet som en del av Audi AG.
Lancia

Lancia Dekk

Lancia var en av de tidlige pionerene innen bil teknologi og har alltid vært et stort navn i rally racing. En del av Fiat-konsernet siden 1969, og i dag de opprettholder et sterkt samarbeid med bilprodusenten Chrysler.
Land Rover

Land Rover Dekk

Når det kommer til utvikling av høy-ytelse off-road kjøretøy, er Land Rover en av de mest kjente og populære merker. Går for en Land Rover er nesten uunngåelig, for alle som tilbringer mye tid på å kjøre av veien. Det engelske merket har sine røtter i utviklingen av solide landbruksprodukter kjøretøy, blant annet.
Lexus

Lexus Dekk

Lexus er en av de mest kjente produsenter av stor familie og utøvende biler. Lexus er en del av den japanske Toyota Motor Corporation og legger sterk vekt på kjørekomfort.

M

Maserati

Maserati Dekk

Den italienske sportsbil produsenten med trident emblem. Tidligere en svært vellykket selvstendig merkevare av racerbiler, er Maserati siden sluttet seg til Fiat Group.
Maybach

Maybach Dekk

Maybach-Manufaktur pleide å utvikle og selge luksuriøse limousiner som et datterselskap av det tyske Daimler AG. Maybach har siden blitt erstattet av Mercedes S-Klasse.
Mazda

Mazda Dekk

Fra små til store familiebiler, fra sportsbiler til SUVer, har Mazda alle bil kategorier dekket. Siden 1959 da de solgte sin første modell, har det japanske selskapet vokst til å bli en av verdens største bilprodusenter.

Mclaren Dekk

McLaren Automotive Ltd produserer limited edition høyytelses sportsbiler under paraplyen av McLaren Group.
Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Dekk

Mercedes-Benz er en av verdens mest kjente bilprodusenter og et registrert varemerke for Daimler AG. Mercedes legger stor vekt på kjørekomfort ved utformingen av sine biler.
MG

MG Dekk

MG Motor er et britisk bilmerke. Etter konkursen i MC Rover, bilene utviklet gjennom Shanghai Automotive Industry Corporation.
Mini

Mini Dekk

Mini er en merkevare av små økonomi biler utviklet av British Motor Corporation (BMC) og produsert av ulike lisensiering partnere (som Austin, Morris eller Rover) i løpet av sin historie. Den klassiske mini ble en umiddelbar hit. Etter overtagelsen av BMW, har Mini merkevaren blitt reinvertert med nye modeller.
Mitsubishi

Mitsubishi Dekk

Mitsubishi er fra Japan og er en av verdens største bilprodusenter, som spesialiserer hovedsakelig i små og store familiebiler. Mitsubishi lineup inkluderer også varebiler og SUVer.

N

Nissan

Nissan Dekk

Selv om de første bilene av den japanske produsenten ble markedsført hovedsakelig i Australia eksporterer i dag Nissan sine biler over hele verden. Bilen line-up inkluderer både små og store familiebiler, samt sports biler og SUVer.

O

Opel

Opel Dekk

Den opprinnelig tysk (nå opererer under General Motors) bilprodusenten Opel markedsfører sine biler ikke bare i Europa, men også i land som Kina, Australia og Singapore. Kundene setter pris på påliteligheten de ulike Opel-modeller tilbyr.

P

Peugeot

Peugeot Dekk

Den franske bilprodusenten Peugeot, etter å ha begynt å selge biler i 1891, er verdens eldste bilmerke. Mer nylig har Peugeot slått seg sammen med Citroën å danne PSA Peugeot Citroën Group, som også bak Volkswagen AG, er Europas nest største bilprodusent.
Pontiac

Pontiac Dekk

Pontiac var en merkevare under det US amerikanske General Motors selskapet (GM), før det ble avviklet i 2010 da GM var i konkurs. Pontiac brukes til å legemliggjøre sportsbiler på mellomlang pris segmentet, markedsført på en yngre målgruppe. Spesielt Firebird Trans Am-modellen nøt vidtrekkende popularitet, når det hovedrollen i en viss svært vellykket amerikansk TV-serie på midten av 80-tallet.
Porsche

Porsche Dekk

Porsche, for mange sjåfører, er merket som bærer sportsbiler, har hatt sitt store gjennombrudd i 1963 med Porsche 911. Porsche er også en av de få bilprodusentene aktivt involvert i dekkutvikling bransjen.
Proton

Proton Dekk

Den malaysiske bilprodusenten Proton ble født i 1983 fra en Japansk-Malaysian samarbeid mellom Mitsubishi og Heavy Industries i Malaysia og har startet produksjon i 1985.

R

Renault

Renault Dekk

Renault er en av Europas bestselgende bilmerker. Med sin omfattende tilbudet av ulike modeller, har Renault det perfekte redskap for alle behov.
Rolls-Royce

Rolls-Royce Dekk

Som et tradisjonelt engelsk merke, har Rolls-Royce lang tid vært legemliggjørelsen av luksus limousiner. Spesielt radiator maskot, varemerke Spirit of Ecstasy, fremhever en Rolls-Royce som en klasse for seg selv. Etter å ha blitt kjøpt opp av Volkswagen-konsernet i 1998, ble det høy klasse merkevare overlevert til BMW i 2000.
Rover

Rover Dekk

Rover er et britisk bilmerke med en lang og begivenhetsrik selskapet historie. Deres Viking krigsskip emblem ble designet i midten av 80-tallet.

S

Saab

Saab Dekk

Det svenske merket Saab står for pålitelig og høy kjørelengde utøvende biler.
Seat

Seat Dekk

Den spanske bilprodusenten Seat ble grunnlagt i 1950 og tilhører Volkswagen-konsernet siden midten av 90-tallet. De er spesialister på små og store familiebiler.
Skoda

Skoda Dekk

Den tsjekkiske bilprodusenten Škoda ble grunnlagt i 1925 med foreningen av Laurin + Klement. Bilen produksjon greinen av selskapet ble kjøpt opp av Volkwagen AG i 1991, som resulterte i en meget vellykket æra for Škoda.
Smart

Smart Dekk

Disse små, kompakte biler er en merkevare av Daimler AG og er svært populært, spesielt med drivere som reiser mye rundt i byen.
Ssangyong

Ssangyong Dekk

Den fjerde største sørkoreanske bilprodusenten SsangYong Motor spesialiserer AWD og FWD biler. SsangYong inngått et teknologisk samarbeid med Mercedes-Benz i 1991.
Subaru

Subaru Dekk

Subaru er verdens største produsent av firehjulsdrevne biler. I tillegg til kraftige SUVer, tilbyr den japanske bilprodusenten også små og store familiebiler.
Suzuki

Suzuki Dekk

Den japanske bilprodusenten Suzuki ble stiftet tilbake i 1909 og de ​​begynte å utvikle design for kompakte biler så tidlig som 1937. Selv i dag, spesialiserer Suzuki hovedsakelig i små familiebiler, supplert med noe større modeller, samt ulike SUVer.

T

Tesla Dekk

Den California-baserte selskapet Tesla Motors, Inc. har spesialisert seg på elektriske biler og elektriske kjøretøy togfremføring. Med mål om å bygge utslipp gratis biler, har Tesla produsert noe bilmodeller og selger ulike komponenter til andre bilprodusenter.
Toyota

Toyota Dekk

I 2007 økte Japans Toyota Motor Corporation som den verdensomspennende største bilprodusenten, med over 9,5 millioner solgte biler. Deres troverdighet i særdeleshet er verdsatt av bilførere over hele verden. Deres utvalg av bilmodeller dekker alle kategorier og klasser.

V

Volkswagen

Volkswagen Dekk

Den tyske bilprodusenten Volkswagen er Europas største bilprodusent og den tredje i verden. Morselskapet, Volkswagen AG, selger personbiler i henhold til Audi, Bentley, Bugatti, Ducati, Lamborghini, MAN, Porsche, Scania, Seat, Skoda og VW. En Volkswagen kult bil av det 20 århundret var Volkswagen Beetle.
Volvo

Volvo Dekk

Volvo er en svensk bilprodusent som tilbyr et omfattende utvalg av store familiebiler, utøvende og luksus biler, samt SUVer. Volvos biler er generelt kjent for sin høye kjørelengde.