Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Bridgestone Dekk

Bridgestone

Bridgestone Dekk

Bridgestone

Etablert allerede i 1931, har den japanske produsenten av bildekk, motorsykkeldekk og varebildekk en høy grad av erfaring kombinert med mye tradisjon. Hovedkvarteret er fremdeles i Tokyo. For å imøtekomme de globale markedskravene har Bridgestone etablert flere produksjonsanlegg i Europa, for eksempel i Frankrike, Spania, Polen og Ungarn.
Porteføljen innen personbildekk inkluderer følgende varianter:

Fra sommerdekket Bridgestone Turanza T005 til vinterdekket Bridgestone Blizzak LM 005 og helårsdekket Bridgestone Weather Control A005, samt andre varianter, har vi et omfattende tilbud til en rettferdig pris tilgjengelig online. Få mer informasjon om dekkene fra Bridgestone, en av verdens ledende premiumleverandører.

Tillit: Bridgestone som originalutstyr

Det faktum at moderne kjøretøy blir stadig mer teknologisk avanserte, gjenspeiles i kravene til dekkene. Spesielt når det gjelder sommerdekkene i Turanza-serien, er den japanske dekkprodusenten en pålitelig originalutstyrsleverandør. Dekkene utvikles i nært samarbeid med bilindustrien i to år eller mer, spesifikt tilpasset enkelte kjøretøymodeller. Noen av de kjente merkene inkluderer:

 • BMW
 • Audi
 • Nissan
 • Lexus

En virkelig høydepunkt er Bridgestone-dekk av typen Potenza Sport, som brukes som OE-dekk (Original Equipment) på Maserati SUV-en Grecale. Leverandøren er også vellykket innen motorsykkeldekk-segmentet. Yamaha bruker for eksempel Bridgestone Battlax Sport Touring T32. Suzuki bruker også merkets motorsykkeldekk på den legendariske Hayabusa, for å nevne noen eksempler.

Hvilke dekk tilhører Bridgestone?

Lik Continental, Goodyear, Michelin, Hankook og andre produsenter, bruker Bridgestone individuelle betegnelser for dekkene sine. Vi presenterer noen av dem nedenfor for en rask oversikt:

 • Turanza: Innenfor denne produktserien finner du førsteklasses sommerdekk for personbiler og SUV-er. Blant toppmodellene er Bridgestone Turanza T005, som har moderne funksjoner. I utvalgte størrelser kan du også få den med tilleggsbetegnelsen Driveguard, som indikerer at det er et runflat-dekk.
 • Blizzak: Under denne betegnelsen får du vinterdekk fra Bridgestone som oppfyller høye standarder for kjøring på snø og is. Blizzak LM-serien inkluderer forskjellige varianter. Modellene DM-V2 og DM-V3 er spesielt utviklet for bruk med SUV-er som 4x4-dekk.
 • Weather Control: Denne serien inkluderer førsteklasses helårsdekk i ulike utgaver. En av dem er A005 Weather Control EVO. Det tillegges spesielle egenskaper på våte veier og snødekte veier, slik at du kan komme trygt til destinasjonen din med personbilen din.
 • Potenza: Innenfor denne familien finner du høytytende Bridgestone sommerdekk som gir både sportslig og trygg kjøring ved høye hastigheter. Betegnelser som Potenza Sport og Potenza Race viser hvilken målgruppe Bridgestone retter seg mot med disse dekkene.

Som nevnt tidligere, finner du "Driveguard"-dekk i Bridgestone Weather Control-familien samt i Bridgestone Turanza- og Blizzak-seriene. Begrepet indikerer at det er runflat-dekk, som gir deg muligheten til å kjøre til nærmeste verksted innenfor en radius på ca. 80 km, selv med et punktert dekk. Merk at du ikke bør kjøre raskere enn 80 km/t.

Er Bridgestone-dekk gode?

Den siste oppdateringen av EU-dekkmerkingen i mai 2021 gir deg gode retningslinjer når du leter etter førsteklasses dekk med godkjennelse innenfor EU. Den gjelder for sommerdekk, vinterdekk og helårsdekk (All Season) på tvers av merker. Følgende kriterier er viktige:

Bridgestone Dekk

 • Kjøreeffektivitet og rullemotstand: Inndelt i bokstaver gir dette deg informasjon om hvorvidt de foretrukne sommerdekkene, vinterdekkene og helårsdekkene for personbiler er egnet til å spare drivstoff ved riktig kjøring. Ifølge studier kan potensialet være opptil 0,5 liter per 100 km, noe som er spesielt interessant for hyppige bilister.
 • Våtgrep: Dette refererer til bremselengden på våt vei med dekkene dine. Korte bremselengder øker sikkerheten. Det er betydelige forskjeller mellom klassene A og E. ADAC rapporterer om forskjeller på opptil 18 meter ved en testhastighet på 80 km/t med forskjellige biler.
 • Ekstern rullegjengivelse: Målt i desibel (dB), har målet å redusere støybelastningen på veiene. Dekk i klasse A og B er under de lovpålagte verdiene.

Når det gjelder Bridgestone vinterdekk og Bridgestone helårsdekk, er Alpinesymbolet med en fjellsilhuett og en snøkrystall i midten av betydning. Merkingen viser at dekkene fra Bridgestone og andre produsenter har godkjenning og oppfyller kravene til vinterdekkplikt.

Hva koster Bridgestone-dekk?

Bruk den spesialiserte Bridgestone dekkvelgeren på denne siden i nettbutikken vår for å begrense utvalget og se prisen som passer til bilen din. Alternativt kan du bruke produsentens identifikasjonsnummer (HSN) og typeidentifikasjonsnummer (TSN). Begge finner du i vognkort del 1.

Enten det er sommerdekk, vinterdekk eller helårsdekk, har vi et stort utvalg av dette førsteklasses merket på lager, slik at vi kan tilby rask levering innen få arbeidsdager. Velg nå og bestill!

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer