Ordrestatus x
Logg ut

Conti PremiumContact 6

Sommerveien blir bedre med tysk teknologi.

PremiumContact™ 6

  • Maksimale bremsseegenskaper på vått
  • Økt kjørekomfort og opptil 15% lenger levetid
  • PremiumContact™ 6 kombinerer høy komfort med sporty egenskaper for alle type biler
Kjop dekk her

Gir en maksimal kjøreopplevelse. Banebrytende dekkutvkling.

Tekniske hovedpunkter.

Maksimale bremsseegenskaper på vått. Gummiblandingen med silika krystaller gir meget gode egenskaper spesielt på vått underlag og levetiden er økt uten at dette har gått ut over sikkerheten - noe som er en kjent konflikt ved dekkutvikling.
Økt kjørekomfort og opptil 15% lenger levetid. Polymerblandingen er optimalisert for å gi lavere slitasje og gir inntil 15% forbedring i levetiden. Nye polymer gir større kontaktflate og lavere slitasje på mønsteret under daglig kjøring for hvert kjøretøysegment. I tillegg forbedrer stabiliteten i mønsteret både kjørekomforten og kjørelengden samtidig som utvendig lydnivå reduseres.
PremiumContact™ 6 kombinerer høy komfort med sporty egenskaper for alle type biler. De avanserte makro-blokkene sørger for maksimal kontroll og kurvestabilitet. Denne avanserte skulderblokk-strukturen gir optimal kraftoverføring av sideveiskreftene. Videre har dekket bedre grep under påvirkning av sideveiskreftene takket være de asymetriske sporene som gir høyere mønsterstivhet og reduserer deformasjon av bokkene.