ico 21 54 32 92 ico

Continental Sommerdekk til personbil

Continental

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 10101 Kundetilbakemelding

God kvalitet, billig og enkelt. Glenn Arild H., Flatdal mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.

Til Continental profiler:Rimelige Continental sommerdekk — for den som tenker kvalitet

Continental har vært en markedsfavoritt gjennom flere generasjoner. De har blant annet kjøpt opp flere av de mest populære dekkmerker fra hele verden. Continental leverer dekk for kunder i hele verden. Det er ikke unormalt at det ligger et par Continental sommerdekk i hvert hjem. Continental produserer ny-teknologisk sommerdekk, vinterdekk, helårsdekk og piggdekk billig priset. Continental produserer dekk som er tilpasset for norske værforhold som kan være ganske vekslende. Sommerdekkene kommer i ulike dekkdimensjoner, og du kan enkelt søke etter hvilke bildekk som er kompatibel med kjøretøyet ditt. Continental kommer fremst i rekken av å produsere sommerdekk med moderne gummityper. De driver også på med å forske på gjenbruk av eldre bildekk. Nå arbeider de blant annet også mot en automatisert mobil fremtid med høyt avansert teknologi for forskjellige kjøretøy.

Continental sommerdekk har flere testvinnende modeller, som du vil finne i nettbutikken. Vi kan anbefale det som skal være kåret til et av de beste, Continental PremiumContact 5 for personbiler. Det er ulike ting som gjør denne modellen spesielt merkbar. For det første så er dette et asymmetrisk dekk, noe som gir den fordelen med utmerket grep i uansett vær. Mønsterdesignet på sidene av dekket, sørger for trygg kjøretur som gir kort bremselengde. Hvis du er en sjåfør som foretrekker det miljøvennlige, så er dekket utviklet med lav rullemotstand. Tenker du miljø, så anbefales også prisbelønte Continental EcoContact 5 som har en enda mer optimert rullemotstand. Skal man kjøre ved lengre strekninger, er EcoContact 5 det mest anbefalte alternativet å gå for.

Nå kan du spare ved å kjøpe Continental sommerdekk online!

Om du tenker kvalitet så bør du gå for en nettforhandler som også tilbyr kvalitetsdekk for lave priser online. Dekkonline.com tilbyr et stort utvalg av Continental sommerdekk til alle kjøretøy for flotte priser. Du finner nærmere informasjon på hvert eneste produkt, under produktbeskrivelsene. Vi har inne produkter fra over 25000 dekkprofiler og regnes som en nettforhandler med størst utvalg. Enten du velger å gå for Continental PremiumContact 5 eller Continental EcoContact 5 så er det gratis frakt på bestillingen din.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 13.12.2019 07:05