Continental Vinterdekk til personbil

Continental

Dekktype

Dekkstørrelser

Sorter etter

MerkeVær forberedt: Med Continental vinterdekk

Den isete sesongen nærmer seg: God tid for sjåførene å forberede sine biler for ekstreme temperaturer og situasjoner! Dårlig syn, våte veier, minusgrader, snø og is er "de mistenkte" i vinter. Det er derfor det er mest viktig å se etter pålitelig kvalitet ved bytte fra sommer til vinterdekk: Vi anbefaler Continental vinterdekk – som ContiWinterContact kolleksjonen!

Vær trygg takket være Continental vinterdekk spesielle mønster!

Forbedret bremse egenskaper på isete og våte veier er en av Continental vinterdekk tegn på kvalitet. Den spesielle ordning av blokker og lamellmønster fører til fenomenal grep - som skjærer i snøen veldig effektivt! Sikkerhet på vinterlige og glatte veier er også forbedret med vinterdekk fra Continental som er på grunn av det sterke dekk mønsteret: Fuktighet har ingen sjanse til å stikke til ditt Continental vinterdekk – som betydelig reduserer risikoen for vannplaning. Selv under tøffe veiforhold, fordelene er åpenbare: Drastisk forbedret kjørelengde, forsvarlig håndtering av kjøretøyet selv ved stor fart og kortere bryte avstander!

Continental vinterdekk: Et jevnt trykk distribusjon og mindre slitasje

Utviklet av de beste ekspertene, Continental vinterdekk kjører lengre avstander og lider lavere slitasje: uforanderlig stivhets distribusjon og trykkfordelingen er gunstig og effektiv over hele kontaktflaten mellom hver Continental vinterdekk og bakken - for å holde deg fast på veien!

Stadig utvikling hos Continental

Utviklingen av dekk og spesielt Continental snow tyres av ContiWinterContact serien er en pågående prosess. Ved å se tilbake på mange års erfaring og konsekvent forskning og utvikling, kan vi garantere en maksimal komfort og sikkerhet med Continental vinterdekk – uansett hvor intens den kalde årstiden blir! Selskapet setter kontinuerlig arbeid i å forbedre eksisterende materielle blandinger for Continental vinterdekk med ett mål for øyet: Å tilby deg det aller beste av produkter for sikre bilturer selv under tøffe forhold, som Continental ContiWinterContact TS 850!

Bare de beste: Continental vinterdekk scorer høyt på rangeringer og tester

Verdens erkjente bilmagasiner teste kvaliteten på de beste vinterdekk regelmessig. Continental vinterdekk fortsetter å overbevise kritikerne: strålende testresultater og vurderinger år etter år taler for seg selv!

En hel spekter av kvalitets dekk fra Continental

Continental ContiWinterContact er ikke den eneste utvalget av utrolig pålitelige kvalitet dekk fra Continental. Vinterdekk overfor andre utfordringer enn dekk for varmere årstider. For sommer behov, sjekk ut:

  • ContiEcoContact

  • ContiSportContact

  • ContiPremiumContact

Når du leter etter høyeste kvalitet for å møte til og med de høyeste standarder, velg bildekk fra Continental. Bildekk av en global leder i bransjen er vår anbefaling når du ikke ønsker å ta sjanser når det gjelder sikkerhet og komfort - spesielt om vinteren!

Til Continental profiler:

Vi kan
montere dine dekk!
Velg en av
våre montasjepartnere
i ditt område
Sjekk ut våre utmerkede tilbud:
Sommerdekk
fra kr 466
,
For eksempel: 175/65R13T fra kr 466
eller 195/65R15H fra kr 598

Vinterdekk
fra kr 523
,
For eksempel: 145/70R13T fra kr 523
eller 195/65R15T fra kr 605
stort tilbud og topp kvalitet:
  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk
lave dekkpriser:
  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekkonline.com enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge

© 1999-2017 by Delticom / dekkonline.com 19.11.2017 07:08