Ordrestatus x
Logg ut

ContiSeal

ContiSeal Technology

En punktering kan være et mareritt. Hvis punktering, som skyldes en spiker, skjer på motorveien med 130 km / t, ville det være utenkelig å fortsette kjøringen. Hvis dekk mister trykket, blir sideveggene i klem mellom felgen og veien som gjør det mulig at dekk kan bli revet av felgen. Ideelt sett er det ingen alvorlige konsekvenser, og dekk skal ganske enkelt skiftes ut. Foretrekker å unngå dette problemet? Da trenger du et dekk med ContiSeal Technology.

© ContiSeal

Dekk med ContiSeal teknologi inneholder en tykk, klebrig lag inne som umiddelbart forsegler punktering. Minst 80% av alle dekk punkteringer opp til en maksimal diameter på 5 mm kan forsegles nesten umiddelbart. Resultatet: du forblir i bevegelse, og du trenger ikke å skifte dekk med en gang. Selvfølgelig må du ha dekket undersøkt av en kvalifisert tekniker når du kan. I tilfelle av et mulig tap av lufttrykk ved bruk av dekk med Seal Technology, produsenten anbefaler anvendelse av en dekktrykk kontrollsystem.

Du vil gjenkjenne dekk med ContiSeal Technology med et symbol på sideveggen . Ingen spesielle felger er nødvendig for å montere disse dekkene. De er tilgjengelige i sommer og vinter versjoner i mange størrelser fra 16-21 tommer, og de kan bli kjørt opp til 300 km / t (i henhold til deres hastighetsklass), siden det er ingen hastighets eller kilometergrenser for ContiSeal dekk. Dette er en klar fordel i forhold til konvensjonelle Run-Flat dekk. Også, en rekke bilprodusenter som Volkswagen, BMW, og Seat er nå fabrikk utstyre enkelte modeller med ContiSeal dekk.