Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

47215432924721543292

X
Trenger du hjelp?
Vår dekk-
rådgivning finner de riktige dekk for deg
Dekksøk
Bredde
Høyde
Diameter
Reifen Finden

Etter kjøretøydata
Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Eller
FEIL: Vi finner ikke informasjon om kjøretøyet ditt.
Vennligst bruk søkeverktøyet for dekkstørrelse for å finne de riktige dekkene til ditt kjøretøy. Takk!
Kjøretøyets registreringsnummer:


Dekk til el- og hybridbiler

Med økende registreringstall er ikke el-biler og hybridbiler lenger bare en trend, men blir gradvis en permanent del av markedet. Det er naturligvis behov for spesielle dekk for el-biler (eller elektriske kjøretøy generelt) og hybrider.

Hva du bør vurdere når du velger dekk

Sikkert veigrep, god kjørekomfort og likevel ekstremt økonomisk - dette er spesifikasjonene. Ingen enkel oppgave for dekkindustrien. Konvensjonelle dekkmodeller med lav rullemotstand (gjenkjennes med verdien AA på etikettene) og høy lastekapasitet kan også være passende. I nettbutikken vår tilbyr vi dekk som er skreddersydde for disse kravene.

Hva er produsentenes nyeste dekk?


I mellomtiden har begrepet "høyt og smalt" blitt etablert for dekk til el-biler. Dette refererer til dekk med stor omkrets og et smalt dekkmønster, dvs. dekk som er designet spesielt for el-biler. Noen kjente produsenter tilbyr nå spesialdekk til elbiler:
 • Michelin ePrimacy
  med opptil 7% økning i kjørelengde for elektriske biler, dekkstørrelser fra 15 til 20 tommer
 • Continental EcoContact 6
  lavere drivstofforbruk, god kjørelengde, avansert silisiumsammensetning
 • Hankook Kinergy Eco 2
  optimalisert for drivstoffeffektivitet, redusert rullestøy, forbedret trekkraft på både våte og tørre underlag
 • Kumho Wattrun VS31
  ekstremt lett takket være bruken av moderne materialer, rullemotstanden er optimalisert for maksimal drivstoffeffektivitet, stille og komfortabel håndtering

Krav til dekk til elbiler


 • Sikkerhet
  Som alltid er regelen: Sikkerhet kommer først! Dekk til elbiler må garantere både tilstrekkelig veigrep og korte bremselengder, spesielt i ugunstige værforhold. Den andre bokstaven på dekkmerket - ideelt sett A - indikerer veldig gode bremseegenskaper under våte forhold.
 • Lav rullemotstand og høyere lastekapasitet
  Elbiler er vanligvis tyngre på grunn av de enorme batteriene de har. Dekkene som brukes må derfor håndtere balansegangen mellom den økte belastningen på den ene siden og den resulterende høyere rullemotstanden, slitasjen og energiforbruket på den andre. Noen dekkprodusenter tilbyr dekk med XL-merking for tyngre kjøretøy. Å oppnå lavest mulig rullemotstand (effektivitetsklasse A) er fortsatt målet, fordi det er klart at jo lavere motstand, jo bedre rekkevidde.
 • Dreiemoment
  På grunn av at den elektriske motoren har høyere dreiemoment, utsettes dekkene til elektriske- og hybridbiler i større grad ved akselerasjonsstart enn det som er vanlig for bensin- eller dieselbiler. Dette påvirker også kjørelengden
 • Lav støy
  Et lavt støynivå øker absolutt kjørekomforten. Siden el-biler generelt er veldig stillegående, bør dette has i tankene når du velger dekk.

Hvilke passende dekk anbefaler dekkonline.com til el-bilen din?

Nedenfor er noen utvalgte dekk - tilgjengelige i butikken vår: