Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Dunlop Dekk

Dunlop

Dunlop dekk

For mer enn ett hundre år har Dunlop vært blant de topp dekkprodusenter i verden. Dunlop ingenjørene var de første til å annerkjenne risikoen for aquaplaning, så de har utviklet spesielle dekk. I tillegg til dette, var Dunlop det første selskapet til å gi racing standarder til vannlige gate dekk. I dag er dette merket en global aktør innen forskning og utvikling, produksjon og salg av høy kvalitettsdekk.

Alltid en møter: Dunlop dekk

Unansett bilen du har – liten, midtkategori eller luksusbil, sportsbil eller SUV: Det finnes en kompatibel Dunlop dekk for hver tur. Et kjennetegn av Dunlop dekk er deres egne RunOnFlat-Teknologi. Selv etter en punktering, kan du fortsatt kjøre opp til 43 mil/70 kilometer på moderat hastighet.

Dunlop: Innovative teknologier

Det finnes Dunlop dekk for hver veibane og kjøremåte: En rekke teknologier blir satt i arbeid! For eksempel, et symmetrisk spormønster forbedrer veigrepet på både tørr og våt grunn. En ny utvikling er Dunlop dekk flattere slitebaneprofil som fører til en overflate kontakt som er økt med 4.8%. Kjørere drar nytte spesielt fra det forbedret stabilitet i svingene og økt styrepresisjon. På grunn av den økt kontaktflate, har bilen fordelen av mer stabilitet og flere tilbakemeldinger fra veibanen - noe som gjør det mulig for raskere reaksjoner på endringer.

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer