ico 21 54 32 92 ico

Evergreen Dekk

Evergreen

Dekktype

Dekkstørrelser

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9550 Kundetilbakemelding

Veldig bra priser og kjapp levering Jan E., Halden mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.

Evergreen dekk har kvalitetsdekk til god pris

Evergreen dekk har glimrende kvalitetsdekk for lav pris til alle biltyper og for alle føreforhold. Velg dekk av god kvalitet for bilen din og hold likevel kostnaden for din families bilhold innenfor akseptable rammer. Evergreen produseres av kinesiske Jinyu Group som har ypperlige kvalitetssikringsrutiner for alle sine dekk. De leverer et stort utvalg av kvalitetsdekk til lav pris over hele verden. Er det dekk for sommersesongen du er ute etter, har de gode dekk for vanndekkede og tørre veier. Enten du for det meste trenger dekk for motorveikjøring, du kjører mest på svingete landeveier eller i bygater er dette et bra valg for en god pris. Ta sikkerheten på alvor når du forbereder bilen for sommersesongen med dekk som har gjennomgått strenge kvalitets- og sikkerhetstester. Også for vintersesongen er dette et ypperlig valg av dekk. Med Evergreen har du godt veigrep på snøføre og når vinterregnet har lagt seg som et tynt islag på asfalten.

Rimelige Evergreen dekk til alle føreforhold

Evergreen dekk skaffer deg det du trenger for sommer og vinter med god kvalitet som ivaretar den sikkerheten du ønsker for deg og din familie. Med vårt noe varierte vær trenger du gode dekk for både snø, regn og is. Dette får du ved å velge Evergreen.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 19.01.2019 07:10