Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Falken Dekk

Falken

Falken dekk

Siden det første Faken dekket ble utgitt i 1983, har selskapet stått for ekte street racing. Falken tilhører til Dunlop Selskapet, en av de største dekk produsentene i verden. Spesielt til å merke er de utmerket dekk egenskapene til Faken, noe som er intenst testet i ulike racing forhold – og i selve konkurranse. Falken har dekk, blant annet, i det Japanske GT Cup og World Rally Championship. De har inklusivt biler i den tradisjonelle 24 Hours Nürburgring og i Le Mans.

Falken High-Performance Dekk

Derfor er det ikke en overraskelse at Falken har klart å benytte i produksjonen av high-performance gatedekkene data som ble innhentet fra racing. Falken Tyres dekk tilbyr utmerket kjøre egenskaper og optimum kjøretøy kontroll i alle hastighetene og på alle gateoverflatene. Gummiblandingen, perfeksjonert for racing, ikke bare fremmer sport kjøring, men også reduserer risikoen for vannplaning. Design profilen og strukturen gir også en lav rullemotstand, noe som forsikrer en spesielt god kjørekomfort. Og dette uten å nevne potensiellen for lang levetid og drivstofføkonomi – disse er også Falkens viktigste salgsargumenter i ulike dekktester.