ico 21 54 32 92 ico

Falken Dekk

Falken

Dekktype

Dekkstørrelser

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9968 Kundetilbakemelding

Kanon service og rask levering Tom-Arne U., Leknes mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
Falken dekk

Siden det første Faken dekket ble utgitt i 1983, har selskapet stått for ekte street racing. Spesielt til å merke er de utmerket dekk egenskapene til Faken, noe som er intenst testet i ulike racing forhold – og i selve konkurranse. Falken har dekk, blant annet, i det Japanske GT Cup og World Rally Championship. De har inklusivt biler i den tradisjonelle 24 Hours Nürburgring og i Le Mans.

Falken High-Performance Dekk

Derfor er det ikke en overraskelse at Falken har klart å benytte i produksjonen av high-performance gatedekkene data som ble innhentet fra racing. Falken Tyres dekk tilbyr utmerket kjøre egenskaper og optimum kjøretøy kontroll i alle hastighetene og på alle gateoverflatene. Gummiblandingen, perfeksjonert for racing, ikke bare fremmer sport kjøring, men også reduserer risikoen for vannplaning. Design profilen og strukturen gir også en lav rullemotstand, noe som forsikrer en spesielt god kjørekomfort. Og dette uten å nevne potensiellen for lang levetid og drivstofføkonomi – disse er også Falkens viktigste salgsargumenter i ulike dekktester.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 20.07.2019 07:10