Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Fulda Dekk

Fulda

Fulda Dekk

Fulda

Hos oss får du dekk av merket Fulda i de følgende variantene:


Sortimentet inkluderer også moderne SUV-dekk for høye krav. Dette inkluderer Fulda EcoControl-serien og Kristall Montero som vinterdekk. Vi har alle de vanlige Fulda-dekkene tilgjengelig for deg. Vi har også dekk for lette lastebiler og dekk for lastebiler.

Er Fulda-dekk gode?

Basert på over 100 års erfaring legger selskapet all sin kunnskap og ekspertise i Fulda-sortimentet av sommerdekk, vinterdekk og helårsdekk. Fulda-teknologien blir gjerne nevnt som en individuell egenskap. Målet er å gi kundene trygg kjøring med bilen gjennom hele året.

Alle bildekk fra Fulda EcoControl-serien til Fulda SportControl 2 og Kristall Montero 3 blir grundig testet og vurdert med tilhørende testrapporter. Ifølge selskapets egne uttalelser blir det tatt hensyn til over 50 prestasjonskriterier. I tillegg blir det utført grundige tester av vinterdekkene for deres evne til å håndtere snødekte veier. Med bruk av moderne våtgrepsharser og fullsilica-dekkmønster, imponerer Fulda vinterdekk som Kristall Montero 3 i forhold til kjøreegenskaper, selv på snødekte veier.

Hvilke dekkserier fra Fulda er populære?

Som nevnt inkluderer produsentens sortiment Fulda sommerdekk, vinterdekk og helårsdekk fra Fulda MultiControl-familien. For å gjøre det enklere for deg, presenterer vi de forskjellige seriene nedenfor:

  • Fulda sommerdekk: Fulda EcoControl-serien er detaljoptimalisert for moderate veiforhold, med lang levetid og ifølge produsenten bidrar til drivstoffbesparelse. Fulda EcoControl HP er tilgjengelig til en god pris. I tillegg tilbyr vi også Fulda SportControl 2 som etterfølgeren til SportControl. Det er en Ultra High Performance-dekk (UHP) som imponerer med sitt oppførsel ved sportslig kjøring.
  • Fulda vinterdekk: Blant de forskjellige alternativene i dette segmentet, skiller Fulda Kristall Montero 3 seg ut. Det sies at det har godt grep under alle forhold, inkludert snø på veien. Vinteregenskapene er forbedret takket være fullsilica-dekkmønsteret, slik at du kan kjøre trygt og godt på snødekte veier med dette Fulda vinterdekket.
  • Fulda helårsdekk: I dette segmentet er Fulda MultiControl veldig populær. Ifølge selskapet er det den første helårsdekkmodellen som er tilgjengelig under dette merket. Det er optimalt for alle værforhold gjennom hele året for personbiler, slik at du kan kjøre bilen din trygt og godt.

Oppdag vårt utvalg av Fulda-dekk på nettet og sammenlign prisene direkte.

Hvordan presterer Fulda vinterdekk, sommerdekk og helårsdekk i tester?

Fulda dekk

På grunn av deres gode pris blir Fulda-dekk ofte utsatt for uavhengige tester. Viktige kilder inkluderer ADAC, ACE og bilblader som Autobild. For eksempel scorer Fulda SportControl sommerdekk ganske bra i Auto Bild, selv om resultatene kan variere avhengig av dekkstørrelser som R14, R17 og andre varianter.

Viktig merknad: Fra Fulda MultiControl til modeller fra andre produsenter, har ADAC gjennomført omfattende tester av helårsdekksegmentet. Samlet sett egner dekkene seg for alle bilførere som kjører under moderate klimaforhold og ikke kjører på vinterferier. Det samme gjelder for sekundærbiler som hovedsakelig brukes i byområder. Det blir også nevnt at helårsdekk alltid er et kompromiss sammenlignet med sommerdekk og vinterdekk, som er spesialistdekk for hver sesong.

Fulda-dekk og EU-dekkmerking

Fra Fulda MultiControl-familien til Fulda EcoControl-serien og Kristall Montero 3: Alle dekkene fra merket oppfyller kravene i det europeiske dekkmerket. Dette er en etikett med viktig informasjon som gir deg mulighet til å sammenligne bildekk direkte. Dette inkluderer:

  • Rullestøy og drivstoffeffektivitet: Inndelt i bokstaver. Statistisk sett tilsvarer en klasse omtrent 0,1 liter per 100 km, noe som spesielt merkes av de som kjører mye.
  • Våtgrep og bremselengde: Gjelder bremseavstanden til dekkene på våte veier. Det kan være opptil 30% forskjell mellom klassene A og F.
  • Ekstern rullegenerasjon: Også kalt rullegenerasjon, oppgis i desibel (dB). Lydbølgesymboler brukes som symboler.

Fra 2021 gjelder det også en ekstra merkeplikt med Alpine-symbolet for vinterdekk og helårsdekk. Symbolet viser et fjellpiktogram med en snøkrystall i midten. Begge dekktypene oppfyller vinterdekkkravene.

Hvor produseres Fulda-dekkene?

Fulda Dekk fra Goodyear

Selskapet ble grunnlagt i Fulda i 1900 av Moritz Hasenclever og Gustav Becker og begynte seks år senere å produsere de første dekkene av massiv gummi. Fra 1927 begynte de også å produsere Fulda-dekk med luftslanger. Slangeløse dekk, som er dominerende i dag, ble først produsert på Fulda-anlegget i 1935. Siden 1962 har produsenten vært en del av Goodyear Tire & Rubber Company, som for tiden er verdens tredje største dekkprodusent.

Bestill rimelige Fulda-dekk i vår nettbutikk

Enten det er sommerdekk fra Fulda EcoControl-serien, vinterdekk som Kristall Montero 3 eller helårsdekk fra Fulda Multi Control-serien: Vi har et stort utvalg på lager, slik at bestillingen din kan behandles raskt og rimelig innen få arbeidsdager.

Bruk vår brukervennlige dekkvelger øverst på denne siden for å finne de riktige dekkene. I tillegg kan du søke etter riktige dekk ved hjelp av produsentens nøkkelnummer (HSN) og typenøkkelnummer (TSN). Kjøp nye dekk nå!

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer