Ordrestatus x
Logg ut

Fulda Dekk

Fulda

Fulda dekk

Fulda er et tysk bedrift siden 1900, som produserer dekk av den beste kvalitet, som tilhører de store kravene. Fulda dekk er ikke tilgjengelige I Tyskland, men de kan kjøpes over hele verden.

Eco Control fra Fulda

Med Fulda dekkene av modellen Eco Control drivere kan spare uten kompromiss når det gjelder kvalitet og sikkerhet. Fulda dekk sikrer en høy slitestyrke til en billig pris. Borsett fra redusert drivstofforbruk, dekkene imponerer seg på grunn av ekstraordinær oppførsel ved bremsing, både på tørre og våte overflater.

Sport Control Serien

For drivere som har en sport kjørestil , Fulda dekkene fra Sport Control serien anbefales. Disse dekkene er utviklet for en sport kjørestil og imponerer seg på grunn av en utmerket håndtering og redusert bremselengde. Til tross det, Fulda dekkene sikrer optimal komfort men kjøring på grunn av lav rullemotstand.

Vinterdekk av høy yttelse

Selv i vinterdekk kategorien , Fulda dekkene viser oppmerksomheten . Høy yttelse symmetriske vinterdekk har en moderne og spessielt gummiblanding av silika, som sikrer et optimalt grep i ekstreme værforhold .

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer