Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

General Dekk

General

Kvalitetsdekk fra General - Ditt beste valg for bildekk i Norge

General dekk – bare navnet på disse dekkene gir oss lyst til å montere de på bilen vår, hva med deg? Slapp av, det er ikke bare navnet som er fantastisk bra med dette dekket. Som du sikkert vet er General den høyeste rangeringen innen forsvaret, så det passer fint å gi navnet til et dekk som helt klart burde bli kalt det beste dekket i landet.

Du kan selvsagt kjøpe dekk fra Nokian, Goodyear eller Bridgestone, men hvis du ønsker kvalitet uten å måte betale skjorten din er General dekk akkurat hva du trenger. En bedre online dekkleverandør skal du jammen lete lenge etter.

General Grabber GT Plus

Dekkonline.com – Norges beste dekkforhandler?

Vi ønsker å tilby kundene våre best mulig service, noe vi gjør på flere forskjellige måter. Vi samarbeider for eksempel med over 450 forskjellige verksteder i landet, slik at du kan få bistand til dekkskift hvis du ønsker det.

Vi har gratis Call-Back Service hvis du kjøper to eller flere dekk. Du vil automatisk motta 30-dagers returrett på hele din bestilling, slik at du kan returnere varene hvis en feil har oppstått. Bestill et sett med General dekk til bilen din i dag, å se for deg selv hvorfor nordmenn flest mener vi er Norges store og billige online dekkleverandør.

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer