Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

47215432924721543292

Goodride Dekk

Goodride

Goodride dekk

Goodride beviser på en imponerende måte at sjåførene ikke trenger å akseptere tap av kvalitet eller komfort når man velger for relativt billige dekk. Enten Sommer eller vinterdekk: Goodride tilbyr riktig dekk for all slags vær og hvilken som helst bil, og plasserer sikkerheten fremfor alt. Materialet og lastekapasiteten av Goodride dekkene er holdt til de høyeste standardene av kvalitet.

Goodride dekk og deres optimalisert profil design

Goodride dekkene har en optimalisert profil design, som forsikrer et godt grep selv under ekstreme værforhold. Med en lav rullemotstand og en jevn slitasjepotensial, garanterer Goodride dekk som kan benyttes for en lang tid og på et jevnt høy kvalitet .

Forvent ikke mindre enn det beste, selv på lave priser

Alle Goodride dekkene på salg i Europa er gjenstand for ECE Regulering. Dette garanterer at Goodride dekkene lever opp til de høyeste forventningene, til tross for sine lave pris, og dette gjelder behandling på både våte og tørre veier. Utmerket bremsing og generell kjøretøy kontroll avrunder salgsargumentene av Goodride Dekk.