Ordrestatus x
Logg ut

Goodyear Dekk

Goodyear

Goodyear dekk

Goodyear dekk er preget av deres sterke og trygge design samt eksepsjonell stabilitet og holdbarhet. Fremragende kvalitet oppnås ved kontinuerlig forskning og utvikling og implementering av nye og kreative ideer.

Trygge reiser i sommer og vinter med Goodyear dekk

Dekk fra Goodyear gir maksimal sikkerhet og kjørekomfort på alle underlag og værforhold. Goodyears innovative EfficientGrip sikrer svært lav rullemotstand samt meget pålitelig grep på vått underlag som spiller en viktig rolle med Goodyear vinterdekk. Den lave slitasje gjør for ekstraordinære holdbarhet, og den lave rullemotstanden også har en svært positiv innvirkning på drivstofforbruket.

Sportslig kjøring med Goodyear dekk

Goodyears asymmetriske dekk har et høyt dekkmønster prosentpoeng og en kontinuerlig ribbein på den ytre aksel. Det er derfor Goodyear dekk viser stor stabilitet i svinger og støynivået er fortsatt svært lav. Dette er ideelt for sjåførene som er ute etter komfort og sikkerhet under kjøring.

Goodyear dekk overbeviser når satt på prøve

Med gode kjøreegenskaper på alle underlag, har Goodyear dekkene vist seg å overbevise på mange vurderinger. Tysklands viktigste Bil Landsforening ADAC tildelt Goodyears UltraGrip 7 dekk de to topplasseringer på sitt omfattende Dekktest 2012. Testere er enige om at ingeniørene hos Goodyear reist standarden betraktelig når det gjelder gummiblanding.

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer