ico 21 54 32 92 ico

Hankook Vinterdekk til personbil

Hankook

Dekktype

Dekkstørrelser

Sorter etter

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9370 Kundetilbakemelding

Veldig bra priser og kjapp levering Jan E., Halden mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.Hankook vinter dekk

Hankook er et sørkoreanske dekkprodusent som ble grunnlagt på 40-tallet under navnet Chosun Tire Industrial co. I de siste årene har de vært offisiell dekkleverandør for DTM, og mange bilmerker bruker originalt utstyr produsert av Hankook. Dette understreker berømmelsen av denne dekkprodusenten som en leverandør av høy kvalitet dekk for både racing veier og vanlige gater. Hankook vinterdekk er, naturlig nok, også opp til disse standardene.

I 2012, har ADAC testet forskjellige dekk i størrelsen 165/70 R14 T , blant dem Hankook ICept RS W442, som scoret svært godt i flere kategorier. En meget god kjørestabilitet og håndtering på tørre gater ble registrert, samt oppførsel under vannplaning. Dette dekket har også bemerket seg positivt når det gjelder drivstofføkonomi for compact og familie klasse biler. Blokkene langs slitebanesenteret er plassert ved en avstand fra hverandre, noe som gir bedre grep på vinter gater. Dekket er laget av en høy-grep full silica komponent, som lar nok elastisitet i de negative temperaturer for å støtte god bremselengde og mye trekkraft. Toppresultat Hankook vinterdekk, for eksempel Icebear W300 , koster ikke mer enn vanlige budsjett dekk - på dekkonline.com kan du finne dette spesielle dekket i størrelser mellom 13 og 16 tommer, med hastighetsindekser H og T.

Høy kvalitet Hankook vinterdekk

Icebear W300 er et Hankook vinterdekk designet for SUVer med hastigheter opp til 240 km/t. Dens rullemotstand er spesielt lav og drivstofforbruket er også tilsvarende lav - noe som støttes av ADAC vinterdekktest som ble utført for noen år siden, hvor den vant kategorien for drivstofføkonomi. Det hadde også topp score i støyreduksjon, og viste god oppførsel under vannplaning. Icebear W300A er en variant som er optimalisert for store felger, mens W300R er RunFlat versjonen av dette Hankook dekket.
Rimelig Hankook vinterdekk er tilgjengelige på dekkonline.com i et stort utvalg, som inkluderer det perfekte høykvalitets Hankook dekk for din bil. Bestill nå og bli godt utstyrt denne vinteren.

Til Hankook profiler:

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 16.08.2018 07:29