Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

47215432924721543292

Hankook Dekk

Hankook

Hankook dekk

I mange år, har Hankook vært en av de mest velkjente produsentene av høy kvalitetsdekk. Med sin unike gummiblandingen og egenutviklet dekkmønsteret, overbeviser Hankook dekkene spesielt med topp kjøring og bremseegenskaper. Sideveis glid blir forhindret og dekkene viser meget god styrestabilitet.

Høy kjørelengde med Hankook dekk

Når det gjelder effektivitet, er Hankook dekkene også fult overbevisende. Fremfor alt, scorer dekkene med lav varmeutvikling og – knyttet til det- lav slitasje. Dette muliggjør høy kjørelengde mens det samtidig reduserer drivstofforbruket.

Overbevisende på sommer dekktest

I løpet av 2012 sommerdekktestet av det tyske magasinet “Auto Motor Sport”, var Hankook dekkene helt overbevisende. Blant andre aspekter, overbeviste dekkene med en lett å kontrollere kurve atferd opp til grensene. I tillegg til dette, ble det spesielt presis styrefølelse uthevet. Satt på bremsetesten på våte veier, stopper Hankook dekkene kun etter 47,9 meter (154,2 fot) på en hastighet av ca 100km/t. Det var dette som gjorde Hankook dekkene kategori vinneren.