ico

Anleggsmaskiner/gravemaskiner

Spesialdekk av topp klasse

Industri-, spesial- og slepedekkFra truck- eller slepedekk til gravemaskin- eller tilhengerdekk: hos oss finner du nå de riktige spesialdekkene!

Logistikkrabatt

Hvis du trenger en større mengde industri-, spesial og slepedekk (10 stk el. mer), ta vennligst direkte kontakt per e-post: Logistikkrabatt

lave dekkpriser:

  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekkonline.com enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.


Vi tilbyr kvalitetsdekk til anleggsmaskiner/gravemaskiner til lav pris!

Når man skal kjøpe dekk til Anleggsmaskiner/gravemaskiner er det viktig å handle dekkene hos noen som har god kunnskap på feltet. dekkonline.com har lang erfaring med å selge dekk til spesialkjøretøy, noe som gir deg trygghet og visshet om at du ikke kjøper katten i sekken. Vi finner dekkene for ditt kjøretøy som gir minst mulig drivstofforbruk per kilometer og som holder høy kvalitet i år etter år, selv under røffe forhold. Vi vet at du setter førerkomfort høyt, og går langt for å finne dekkene som passer perfekt til dine behov. Ettersom vi kun har butikker online kan vi selge dekkene til så lav pris som mulig, uten at det går på akkord med kvaliteten! Dersom du kjøper mer enn 10 dekk får du logistikkrabatt!

Bestill dekk til anleggsmaskiner/gravemaskiner med gratis frakt!

dekkonline.com har lave priser og stort utvalg innenfor de aller fleste dekkmerker – vi fører 100 ulike dekkmerker og over 25 000 dekkprofiler. Hos oss får du alltid rask levering som selvfølgelig er helt gratis. Vi har et bredt nettverk av monteringspartnere i Norge dersom du trenger bistand til det. Vi har selvfølgelig 30 dager åpent kjøp på alle våre produkter for å sikre at du blir hundre prosent fornøyd med kjøpet ditt. Dersom du lurer på noe står våre kundekonsulenter klare til å hjelpe deg!

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 24.11.2020 07:49