Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Bygg- og skogbruksmaskiner(MPT)

Dekk for bygg- og skogbruksmaskiner(MPT) stiller man høye krav til

Ettersom dekk for bygg- og skogbruksmaskiner (MPT) skal brukes der det ikke eller ennå ikke er bygget noe stiller man naturlig nok spesielle krav til deres robusthet og grep i tøff terreng. Det finnes forskjellige typer dekk for disse maskinene. Noen fungerer best offroad med maksimalt fokus på grep mens andre balanserer grep med komfort og hastighet på asfalterte veier. Videre finnes det spesialiserte dekk for bruk på snø eller gjørme. Brukes disse dekkene med 4x4 kjøretøy gir de best effekt. I de fleste tilfellene er alle disse dekkene produsert med et ekstra lag av ståltråder for å forhindre punktering selv under de meste krevende forhold. Variasjonen oppnås gjennom forskjellige profildybde, slitemønster og materialer. Disse kan du kjøpe billig hos dekkonline.com.

Kjøp dekk til bygg- og skogbruksmaskiner (MPT) hos oss

Om dekkene til din bygg- eller skogbruksmaskin begynner å bli slitte så lønner det seg fort å bytte. Først og fremst fordi et ødelagt dekk betyr at det ikke kan jobbes som igjen betyr at dine ansatte betales for ikke å gjøre noe. For det andre kan det bli meget komplisert og dyrt å bytte dekk mens maskinen på oppdrag, som for eksempel om du får kutt i dekket i skogen. For det tredje gjør bedre grep at mer jobb gjøres på samme tid. Kjøp nye helårsdekk hos dekkonline.com. 

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk