ico

Bygg- og skogbruksmaskiner(MPT)

Spesialdekk av topp klasse

Industri-, spesial- og slepedekkFra truck- eller slepedekk til gravemaskin- eller tilhengerdekk: hos oss finner du nå de riktige spesialdekkene!

Logistikkrabatt

Hvis du trenger en større mengde industri-, spesial og slepedekk (10 stk el. mer), ta vennligst direkte kontakt per e-post: Logistikkrabatt

Kjøp dekk online - uten risiko:

  • Vi tilbyr 2 års garanti
  • Og vi tilbyr deg 30 dagers returrett på varene

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.


Dekk for bygg- og skogbruksmaskiner(MPT) stiller man høye krav til

Ettersom dekk for bygg- og skogbruksmaskiner (MPT) skal brukes der det ikke eller ennå ikke er bygget noe stiller man naturlig nok spesielle krav til deres robusthet og grep i tøff terreng. Det finnes forskjellige typer dekk for disse maskinene. Noen fungerer best offroad med maksimalt fokus på grep mens andre balanserer grep med komfort og hastighet på asfalterte veier. Videre finnes det spesialiserte dekk for bruk på snø eller gjørme. Brukes disse dekkene med 4x4 kjøretøy gir de best effekt. I de fleste tilfellene er alle disse dekkene produsert med et ekstra lag av ståltråder for å forhindre punktering selv under de meste krevende forhold. Variasjonen oppnås gjennom forskjellige profildybde, slitemønster og materialer. Disse kan du kjøpe billig hos dekkonline.com.

Kjøp dekk til bygg- og skogbruksmaskiner (MPT) hos oss

Om dekkene til din bygg- eller skogbruksmaskin begynner å bli slitte så lønner det seg fort å bytte. Først og fremst fordi et ødelagt dekk betyr at det ikke kan jobbes som igjen betyr at dine ansatte betales for ikke å gjøre noe. For det andre kan det bli meget komplisert og dyrt å bytte dekk mens maskinen på oppdrag, som for eksempel om du får kutt i dekket i skogen. For det tredje gjør bedre grep at mer jobb gjøres på samme tid. Kjøp nye helårsdekk hos dekkonline.com.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 24.11.2020 07:49