Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Golfbil dekk

Vi vet hvilke golfbil dekk du trenger

Hos dekkonline.com har vi alle typer dekk, vinterdekk, sommerdekk, helårsdekk, 4x4, og spesialdekkGolfbil dekk kan du kjøpe online i vår nettbutikk, til en hyggelig pris. Gode dekk til golfbilen krever et godt grep, og god balanse. Det viktigste er å vite hvilket underlag du kommer til å kjøre mest på, som golfbane / asfalt, eller litt røffere terreng. Dekkene som er laget for en golfbane, skal ikke ødelegge selve banen når du cruiser fra hull til hull. Disse dekkene passer også fint om du bruker en golfbil for lokal transport, på en stor eiendom eller liknende. Offroad dekkene er laget for å tåle et litt røffere terreng, og ligner litt mer typen dekk du har på en ATV. Det er lurt å kjøpe helt nye dekk til golfbilen, da varer de lenger, og traksjonen er slik den skal være.

Få dine golfbil dekk hos oss til en lav pris

dekkonline.com har en 30 dagers retur regel, og det betyr at om dekkene ikke skulle stå til din forventning så kan du sende dem tilbake. Våre monteringsverksteder står klare til å hjelpe deg med å montere dekkene dine. Vi har også alle typer lettmetallfelger som passer til helårsdekk, vinterdekk eller sommerdekk. Vi ønsker å gi deg best mulig service, og er tilgjengelig 24 / 7. Det er over 100 forskjellige dekkmerker i vår butikk og over 25000 profiler, så vi skal nok finne det som passer for nettopp deg og din kjørestil. 

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk