ico

Golfbil dekk

Spesialdekk av topp klasse

Industri-, spesial- og slepedekkFra truck- eller slepedekk til gravemaskin- eller tilhengerdekk: hos oss finner du nå de riktige spesialdekkene!

Logistikkrabatt

Hvis du trenger en større mengde industri-, spesial og slepedekk (10 stk el. mer), ta vennligst direkte kontakt per e-post: Logistikkrabatt

Kjøp dekk online - uten risiko:

  • Vi tilbyr 2 års garanti
  • Og vi tilbyr deg 30 dagers returrett på varene

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.


Vi vet hvilke golfbil dekk du trenger

Hos dekkonline.com har vi alle typer dekk, vinterdekk, sommerdekk, helårsdekk, 4x4, og spesialdekk. Golfbil dekk kan du kjøpe online i vår nettbutikk, til en hyggelig pris. Gode dekk til golfbilen krever et godt grep, og god balanse. Det viktigste er å vite hvilket underlag du kommer til å kjøre mest på, som golfbane / asfalt, eller litt røffere terreng. Dekkene som er laget for en golfbane, skal ikke ødelegge selve banen når du cruiser fra hull til hull. Disse dekkene passer også fint om du bruker en golfbil for lokal transport, på en stor eiendom eller liknende. Offroad dekkene er laget for å tåle et litt røffere terreng, og ligner litt mer typen dekk du har på en ATV. Det er lurt å kjøpe helt nye dekk til golfbilen, da varer de lenger, og traksjonen er slik den skal være.

Få dine golfbil dekk hos oss til en lav pris

dekkonline.com har en 30 dagers retur regel, og det betyr at om dekkene ikke skulle stå til din forventning så kan du sende dem tilbake. Våre monteringsverksteder står klare til å hjelpe deg med å montere dekkene dine. Vi har også alle typer lettmetallfelger som passer til helårsdekk, vinterdekk eller sommerdekk. Vi ønsker å gi deg best mulig service, og er tilgjengelig 24 / 7. Det er over 100 forskjellige dekkmerker i vår butikk og over 25000 profiler, så vi skal nok finne det som passer for nettopp deg og din kjørestil.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 20.09.2020 07:46