Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Landbruksmaskin dekk

Riktige traktordekk gir mindre flatpakking av jorden

Å bruke riktige hjul på traktoren er viktig. For at vekten skal fordeles best mulig for å unngå spor samt flatpakking av jorden, må man velge hjul som tåler riktig vekt, og som passer til traktoren. Bruker du tvillingdekk må du huske at rulleomkretsen må være lik originaldekket til traktoren for å unngå skade på aksling og felg. Idag finnes det spesialiserte dekk for de forskjellige oppgavene til traktorer. For eksempel ved sprøyting kan smalere hjul være en fordel, men ved såing og harving er brede hjul en klar fordel.

Hos oss finner du traktordekk i flere størrelser til en billig penge. Du kan velge mellom flere produsenter, men vi har også fra den velkjente Vredestein blant vårt utvalg. Skulle du trenge nye tilhengerdekk til maskinene, har vi også dette i sortimentet.

Når du bestiller nye traktordekk finner du de både som radialdekk og diagonaldekk. De fleste produsentene har idag gått over til radial grunnet bedre levetid og mer stabil kjørebane, men diagonaldekk har sin fordel med at de er mer skånsomme mot jordlaget. Derfor foretrekker mange diagonaldekk i landbruket.

Dimensjonene til radial er oppgitt i millimeter mens diagonal er oppgitt i tommer. Skal du regne om dimensjon fra radial til diagonal kan du dele millimeteren på 25,4 for å finne tilsvarende størrelse. Trenger du motsatt omregning, fra diagonal til radial, kan du gange tommene med 25,4.

Vi hos dekkonline.com leverer alt av dekk til både traktorer, tilhengere, landbruksmaskiner samt lastebildekk. Husk å sjekk hastighetskoden på tilhengerdekkene hvis du kjører nyere traktor. Mange eldre tilhengerdekk er konstruert for å holde en lavere fart enn det som er vanlig ved traktorkjøring idag. Et tilhengerdekk med betegnelsen 114/A8 vil for eksempel tåle en maksvekt på 2800 kg ved 40 km/t. Er du usikker kan vår kundeservice være behjelpelig med alle spørsmål du skulle ha.

Bestill nye traktordekk til lav pris idag!

Hos dekkonline.com finner du traktordekk og hjul til alle typer landbruks- og skogsmaskiner. Vi har også flere typer spesialdekk til diverse kjøretøy og maskiner. Du finner garantert noe som passer deg og lommeboken online hos oss.

Vi har lave priser, stort utvalg, rask levering og gratis frakt av bestillinger på mer enn ett dekk! I tillegg har vi samarbeidspartnere landet rundt som kan hjelpe deg med å skifte hjul hvis du skulle trenge det. Skulle du være uheldig å bestille feil dekk eller angre på kjøpet, har du 30 dagers returrett

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk