Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Insa Turbo Dekk

Insa Turbo

Insa Turbo-dekk: Høykvalitetsmodeller for kjøreglede i terrenget

Den spanske familiebedriften Insa Turbo har produsert dekk av høy kvalitet siden 1988. De produseres som regel ved å regummiere brukte dekk, men det går ikke ut over kjøreopplevelsen. Tvert imot har de fleste Insa Turbo-dekkene allerede blitt testet i Dakar-rallyet eller andre racingkonkurranser. Resultatet: nesten ingen slitasje og høy robusthet selv under de mest krevende forhold. Insa Turbo-dekkene egner seg imidlertid ikke bare til bruk i sand, gjørme og snø, men gjør også en god figur på asfalt. Selv om modellene er tydelig rettet mot terrengkjøring, er kjørekomforten på veien også svært behagelig. Kraftige serpentiner og lange rettstrekninger mestres med like stor letthet.

Miljøbevisst produksjon av Insa Turbo-dekkene

Insa Turbo SPECIAL TRACK-2

Produsenten av Insa Turbo har spesialisert seg på å totalrenovere allerede brukte dekk. Av disse produserer selskapet de nevnte terrengdekkene for firehjulsdrevne biler samt modeller for lette og tunge lastebiler og vanlige personbiler. Insa Turbo har også et bredt utvalg av vinterdekk, slik at terrengkjøring også er mulig i den kalde årstiden.

Hver dag produserer produsenten rundt 3000 enheter Insa Turbo-dekk, og all produksjon foregår i Spania. De robuste modellene leveres deretter hovedsakelig til resten av Europa. Bruken av gammel gummi og allerede slitte dekk medfører for øvrig ingen ulemper for bilelskere. Når det gjelder kvalitet, tåler Insa Turbo enhver test. I tillegg til dekkenes holdbarhet fokuserer produsenten på bærekraft i produksjonsprosessen, ettersom det ikke må brukes ny gummi i produksjonen. Siden starten for over 20 år siden har Insa Turbo dermed klart å bidra til en klimakompensasjon på 7 millioner tonn CO2. Å bestille billige Insa Turbo-dekk på dekkonline.com er ikke bare bra for lommeboken, men også for miljøet!

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer