ico

Kompletthjul med vinterdekk og norden dekk

kompletthjul

Her kan du finne kompletthjul med stålfelger som et sett med vinterdekk for alle vanlige biler, SUVer, off-roaders, varebiler og lette kommersielle kjøretøy, balansert og montert, klar for montering på bilen din.

Leveringstid tar ca. 4 arbeidsdager. Skulle det komme til leveringsforsinkelser, vil vi informere deg så snart som mulig.

Dekktype:

Utvalg av kjøretøy

Biltype

Vennligst velg kjøretøyprodusent

Personbilprodusent:komplette sett med vinterdekk

Den som ønsker å kjøre trygt med bilen fra A til B, trenger vinterdekk. For å ikke skifte fra sommerdekk til vinterdekk på samme felg tilbyr dekkonline.com en komfortabel løsning komplette sett med vinterdekk . På grunn av vårt store utvalg av dekk og felger har du flere alternativer. Selv om du ønsker varer til rimelig pris eller topp dekk fra produsenter slik som Michelin og Pirelli, eller Premium felger fra Dotz og AEZ – kan du finne komplett settet beregnet for din bil. Selvfølgelig har våre vinterdekk M+S betingelsen som bekreter at de er beregnet for vinterbruk.

Det er deg som bestemmer om du trenger lettmetallfelg eller stål. Etter valget av din bilmodell kan du finne dekkene som tilpasser uten å få vårt felg tilbud. Ha tillit, dekket og felgen vil passe optimalt. Etter kjøp vil våre fagmenn mont ditt valg av vinterdekk-felger-samt balansering-og du skal få dem levert av transportøren så snart som de er klart. Du kan bare montere dem på din bil eller ta kontakt med et verksted. Om du trenger faglig hjelp for å montere eller lagre de komplette settene med vinterdekk, kan du gå inn på vår nettside til Montasjepartner

Bestill komplette sett med vinterdekk til en rimelig pris

Vi anbefaler å bruke de komplette settene med vinterdekk mellom Oktober og Påske. I denne perioden må man forvente lave temperaturer og snø- når det gjelder værforholdene i Norge, sier loven at vinterdekk er obligatorisk. I tillegg til det, når det er minus 7 grader bruker du, for sikkerhets skyld, vinterdekk på grunn av at gummiblandingen er elastisk og sikrer derfor nok grep. For å ikke måtte lete etter komplette sett-som flere billister gjør-og montere dem hos et verksted under tidspress, bestill disse nå til en rimelig pris fra dekkonline.com.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 20.10.2020 06:52