ico 21 54 32 92 ico

Komplette hjul: Lettmetallfelger med vinterdekk

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger med vinterdekk for alle dagens biler, SUVer, Offroadere og lett lastebiler som komplett sett med dekket du ønsker, montert og balancert med skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.
Enkelt søk etter komplette hjul
1. Velg kjøretøy, 2. Velg riktige felger, 3. Legg til dekk - Ferdig!

Velg kjøretøymodell

Produsent:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:


Komplette hjul Lettmetall

Felg og dekk pakker – dekkene på aluminiums eller stål felgene

Alle dekkeksperter anbefaler vinterdekk i vinteren og sommerdekk i sommer. Bileiere som har begge settene individuelt montert på stål eller lettmetallfelger trenger ikke å bekymre seg for omlegging av dekkene i våren og høsten – hjulene skal bare settes på bilen. På den andre siden, hvis de bare har ett sett med hjul, både vinter-og sommer dekkene må monteres først.

Den rette dekk/felg kombinasjonen for din bil

Det finnes utallige mulige kombinasjoner av dekk og felger, og å finne den rette for din bil kan være et ork. Du kan finne felg og dekkdimensjoner til bilen din i bilens papirer. Med disse dataene, kan vår felg konfigurator lede deg til den perfekte kombinasjon av dekk og felger . Avhengig av hva du er ute etter, kan du velge:

  • Lettmetallfelger med vinterdekk

  • Lettmetallfelger med sommerdekk

  • Lettmetallfelger med helårsdekk

  • Stålfelger med vinterdekk

  • Stålfelger med sommerdekk

  • Stålfelger med helårsdekkene

Alluminium eller stål felger, hvilke er bedre?

Meningene om dette temaet er blandet. Mens aluminiumsfelger ser sikkert bedre ut, stålfelger tilbyr holdbarhet og stabilitet. Det gammle argumentet, at lettmetallfelger er lettere og derfor forbedrer drivstoffsparingen , motvirkes av det moderne, at aluminiumsfelgers designens involverer mye mer materiale (noe som gjør dem ofte tyngre enn vanlige stålfelger i samme størrelse). Aluminium, et mykt metall, er mer disponert for riper og bulker (for eksempel, fra bumping mot fortauskant). Pulverlakkert aluminiumsfelger er spesielt raskt å reparere, hvis man trenger det. Stål felger, på den andre siden, kan også være utsatt for korrosjon, og overflaterust. Felger rammet av rust må behandles umiddelbart og bli belagt med antikorrosive.

Bestill rimelige felger og kompletthjul

Poenget er alltid prisen. Enten det gjelder bestilling av vinterdekk med aluminiumsfelger eller stålfelger, sparing av penger er den første prioritet av netthandlere. Tillat oss å montere og balansere dine nye dekk på et passende sett med hjul og sende dem til deg (eller din foretrukne montasje) klar til å montere.

Hjul- og dekkpakker etter bilmerke

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 21.02.2019 06:52