ico 21 54 32 92 ico

Kumho Vinterdekk til personbil

Kumho

Dekktype

Dekkstørrelser

Sorter etter

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9370 Kundetilbakemelding

God kvalitet, billig og enkelt. Glenn Arild H., Flatdal mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.Kumho vinterdekk

Den sørkoreanske dekkprodusenten Kumho er en spesialist når det gjelder brede dekk. De har utviklet dekk som oppfyller de høyeste krav for både racing veier og vanlige gater siden 1960 (da under deres opprinnelig navn Samyang Tire Co.). Dette gjelder sommerdekk samt Kumho vinterdekk.

Modellen I`ZEN KW 27 er et populær Kumho vinterdekk, som har ofte blitt bemerket for god oppførsel under vannplaning - for eksempel, på sports vinterdekk testet for størrelse 225/45 R 17 , utfordet av det tyske bladet “Sportauto”. Behandlingen og kjøreoppførelsen på snø er også utmerket – en funksjon som er forsikres av de tre-dimensjonale lameller. Dekkets resultater på tøre veier har også vært veldig gode, og det er derfor det er et vinterdekk som anbefales sterkt – et vinterdekk som du kan bestille til en god pris direkte fra dekkonline.com.

Kumho vinterdekk for både små og store biler

Modellen I`ZEN RV KC15 er et Kumho vinterdekk for SUVer. Dekkets bra behandling er avhengig av det symmetriske profildesignet og silika gummiblandingen. De periferiske rillende trå hjelper drenere vannet og holde rullemotstanden lav, noe som har en positiv effekt på drivstofføkonomien. Naturligvis, kan du også kjøpe dette Kumho dekket på dekkonline.com

Modellen Power Grip KC11 er Kumhos spesielt utviklet dekk for varebiler og lastebiler. Innstilt for å oppfylle kravene til denne målgruppen, er kjørelengden spesielt til å bemerkes. Kjørere av små kjøretøy kan også velge en I`ZEN XW KW17, som har en særlig lav rullestøy.

Som du kan se, dekker Kumho vinterdekkene mange kundekrav. Enten den luksus hastighet sportsbil kjører eller den småbil eieren som er sikkerhet oppmerksom - Kumho dekk er en av deres viktige valg i vinteren og sommeren. Bestill dine nye vinterdekk fra dekkonline.com og spar penger med våre topp priser and save money with our top prices, oppmerksomt beregnet for å tilby rimelige dekk til hver sjåfør, fordi vi bryr oss om din sikkerhet, og ingenting slår et par gode vinterdekk når det kommer til is og snø.

Til Kumho profiler:

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 16.08.2018 07:38