Kumho Vinterdekk til personbil

Kumho

Dekktype

Dekkstørrelser

Sorter etter

MerkeKumho vinterdekk

Den sørkoreanske dekkprodusenten Kumho er en spesialist når det gjelder brede dekk. De har utviklet dekk som oppfyller de høyeste krav for både racing veier og vanlige gater siden 1960 (da under deres opprinnelig navn Samyang Tire Co.). Dette gjelder sommerdekk samt Kumho vinterdekk.

Modellen I`ZEN KW 27 er et populær Kumho vinterdekk, som har ofte blitt bemerket for god oppførsel under vannplaning - for eksempel, på sports vinterdekk testet for størrelse 225/45 R 17 , utfordet av det tyske bladet “Sportauto”. Behandlingen og kjøreoppførelsen på snø er også utmerket – en funksjon som er forsikres av de tre-dimensjonale lameller. Dekkets resultater på tøre veier har også vært veldig gode, og det er derfor det er et vinterdekk som anbefales sterkt – et vinterdekk som du kan bestille til en god pris direkte fra dekkonline.com.

Kumho vinterdekk for både små og store biler

Modellen I`ZEN RV KC15 er et Kumho vinterdekk for SUVer. Dekkets bra behandling er avhengig av det symmetriske profildesignet og silika gummiblandingen. De periferiske rillende trå hjelper drenere vannet og holde rullemotstanden lav, noe som har en positiv effekt på drivstofføkonomien. Naturligvis, kan du også kjøpe dette Kumho dekket på dekkonline.com

Modellen Power Grip KC11 er Kumhos spesielt utviklet dekk for varebiler og lastebiler. Innstilt for å oppfylle kravene til denne målgruppen, er kjørelengden spesielt til å bemerkes. Kjørere av små kjøretøy kan også velge en I`ZEN XW KW17, som har en særlig lav rullestøy.

Som du kan se, dekker Kumho vinterdekkene mange kundekrav. Enten den luksus hastighet sportsbil kjører eller den småbil eieren som er sikkerhet oppmerksom - Kumho dekk er en av deres viktige valg i vinteren og sommeren. Bestill dine nye vinterdekk fra dekkonline.com og spar penger med våre topp priser and save money with our top prices, oppmerksomt beregnet for å tilby rimelige dekk til hver sjåfør, fordi vi bryr oss om din sikkerhet, og ingenting slår et par gode vinterdekk når det kommer til is og snø.

Til Kumho profiler:

Vi kan
montere dine dekk!
Velg en av
våre montasjepartnere
i ditt område
Sjekk ut våre utmerkede tilbud:
Sommerdekk
fra kr 466
,
For eksempel: 175/65R13T fra kr 466
eller 195/65R15H fra kr 598

Vinterdekk
fra kr 523
,
For eksempel: 145/70R13T fra kr 523
eller 195/65R15T fra kr 605
lave dekkpriser:
  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekkonline.com enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge
rask og bekvem tjeneste:
  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter
Kjøp dekk online - uten risiko:
  • Vi tilbyr 2 års garanti
  • Og vi tilbyr deg 30 dagers returrett på varene

© 1999-2017 by Delticom / dekkonline.com 19.11.2017 07:26