ico

Kumho Vinterdekk til personbil

Kumho

Dekktype

Dekkstørrelser

Hastighetsindeks

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10459 Kundetilbakemelding

fine priser og rask levering vidar f., krokelvdalen mer

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.


Med Kumho vinterdekk kommer du frem overalt

Den koreanske dekkprodusenten Kumho har laget dekk helt siden 1960, men var i begynnelsen kjent under navnet Samyang. Kumho Tire er en del av det koreanske konsernet Kumho Asiana Group, som i tillegg til å produsere Kumho vinterdekk, sommerdekk og helårsdekk også står som eiere av Asiana Airlines, som er Sør-Koreas nest største flyselskap. På 70-tallet var de ledende i utviklingen av syntetisk gummi, og lager i dag dekk med svært avanserte gummiblandinger.

I løpet av de siste 30 årene har Kumho etablert seg som en viktig aktør på det verdensomspennende dekkmarkedet, og de har i dag avdelinger for utvikling og forskning ikke bare i Korea, men også i Ohio i USA og i Birmingham i England, for å kunne utvikle og levere dekk på best mulig måte til det amerikanske og det europeiske markedet. Hvis du er fotballinteressert har du sikkert også sett Kumhos logo på draktene til det engelske topplaget Manchester United.

Kumho vinterdekk til all slags bruk

Med flere avdelinger for utvikling og forskning har Kumho vinterdekk som passer bra til vanskelige nordiske forhold, og er du ute etter billige piggfrie vinterdekk av høy kvalitet som passer godt til kompakte eller mellomstore biler, bør du absolutt vurdere Kumho WinterCraft WP51. Dette er et dekk som gir deg mye for pengene, og som med en avansert gummiblanding er slitesterkt og gir lite støy under kjøring, slik at de passer bra til bruk i byer der været kan skifte fort om vinteren.

Skal du ut på langtur om vinteren i Norge vil vi likevel absolutt anbefale deg å kjøpe dekk med pigger. Om du bare trenger litt ekstra grep på veien av og til kan du kjøpe kjettinger som du kan montere på de fleste dekk, men til kjøring på snø og is er piggdekk som Kumho IZen KW22 et mye bedre alternativ, som nærmest klorer seg fast til veien under kjøring på glatte veier.

Kjøp Kumho vinterdekk med 30 dagers åpent kjøp

Her hos dekkonline.com er det veldig viktig for oss at du blir fornøyd med handelen, og vi tilbyr deg derfor 30 dagers åpent kjøp. Om du bestiller to eller flere Kumho vinterdekk online får du dem tilsendt uten tillegg i prisen, og skulle du ønske hjelp til montering kan du søke på postnummeret ditt, og finne et av våre over 300 partnerverksted i hele Norge, fra Mandal i sør til Kirkenes i nord.

Til Kumho profiler:

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 24.11.2020 07:25