Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Se dataene i kjøretøyets registreringsdokument. For at vi skal kunne tilby deg de riktige felgene til bilen din, trenger vi kjøretøydataene. Du finner bilmerket i felt D.1 i vognkortet og ytterligere detaljer i felt D.2 (type/variant).
1.
Velg kjøretøy
Velg kjøretøy
2.
Velg felg
Velg felg
3.
Velg dekk
Velg dekk
4.
bestilling
bestilling

Våre mest populære felger

Passer for VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Aluminiumfelger med helårsdekk

Helårsdekk, også kjent som allværsdekk, er designet for kjøring både om sommeren og om vinteren. Blant de grunnleggende fordelene er at du slipper å skifte dekk to ganger i året. På grunn av tekniske fremskritt kan du nå få kompletthjul hos oss ikke bare med stålfelger, men også med aluminiumsfelger som er vinterfaste på grunn av forskjellige belegg.

Bruk veiledningen nedenfor for å finne riktig aluminiumsfelg med helårsdekk til kjøretøyet ditt.

Hva taler for et kompletthjul med helårsdekk?

Helårsdekk Copyright @ black_magic – Fotolia

Som eksperter på nettdekk anbefaler vi generelt spesifikke dekk for sommeren og vinteren. Hovedgrunnen er at gummiblandingen og mønsteret på dekkene er bedre tilpasset de ulike værforholdene. Når man bruker dekk som kjøres året rundt, må det inngås visse kompromisser. Imidlertid bekreftes det i flere tester at allværsdekk stadig blir bedre. Det som også taler for kompletthjul med helårsdekk er at de er enkle å montere.

Tips: Helårsdekk er et godt valg hvis du hovedsakelig kjører i områder med moderat klima. Hvis du derimot bor i et fjell- eller alpinområde, eller hvis du regelmessig reiser på skiferie, anbefales det å bruke kompletthjul med vinterdekk og kompletthjul med sommerdekk.

Aluminiumsfelger eller stålfelger for kompletthjul med allværsdekk?

Svaret på spørsmålet om du bør velge aluminiums- eller stålfelger avhenger av flere faktorer. Generelt sett er aluminiumsfelger mer følsomme enn stålfelger. Imidlertid har anerkjente felgleverandører utviklet teknikker for lakkering og robuste belegg, slik at det nå er et stort utvalg av motstandsdyktige aluminiumsfelger tilgjengelig. Det er derfor ingenting i veien for å bruke dem både om sommeren og om vinteren på bilen din.

Når må jeg skifte allværsdekkene på kompletthjulet mitt?

Hvis mønsterdybden blir mindre enn 1,6 mm, er det slutt fra et juridisk synspunkt. ADAC og tilsvarende organisasjoner anbefaler imidlertid en mønsterdybde på ca. 4 mm for å opprettholde best mulig ytelse på våt vei og snødekte veier. Forresten påvirker mønsterdybden også hvor kort bremselengden er for kjøretøyet ditt.

Når det gjelder alderen på dekkene, anbefales det å bytte etter 6 år, da gummiblandingen i et kompletthjul med allværsdekk blir mer utsatt for ulike værforhold. Du kan finne ut dekkets alder ved hjelp av DOT-nummeret, som består av fire sifre. Du finner det på siden av dekket. De to første sifrene indikerer uken, og de to siste viser produksjonsåret.

Hva koster allværsdekk med felger?

I nettbutikken vår tilbyr vi nøye sammensatte valg av kompletthjul med passende allværsdekk og felger - og til rimelige priser. Bruk den brukervennlige søkefunksjonen øverst på denne siden.

Vi monterer dekkene på aluminiumsfelgen og balanserer dem. Gratis frakt gjelder for bestillinger av to eller flere stykker. Velg nå og bestill!