Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Se dataene i kjøretøyets registreringsdokument. For at vi skal kunne tilby deg de riktige felgene til bilen din, trenger vi kjøretøydataene. Du finner bilmerket i felt D.1 i vognkortet og ytterligere detaljer i felt D.2 (type/variant).
1.
Velg kjøretøy
Velg kjøretøy
2.
Velg felg
Velg felg
3.
Velg dekk
Velg dekk
4.
bestilling
bestilling

Våre mest populære felger

Passer for VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD


Aluminiumsfelger med sommerdekk

Utvalgte aluminiumsfelger som passer til kjøretøyet ditt, gir deg muligheten til å forbedre kjøretøyet ditt visuelt med minimal innsats. Finn ut hvilke fordeler komplette hjul med aluminiumsfelger og sommerdekk har, og hva du må være oppmerksom på for å beholde generell godkjenning.

Hva er et komplett hjul med aluminiumsfelger og sommerdekk?

Denne typen dekk for bilen din handler om den perfekt matchede kombinasjonen av aluminiumsfelger og sommerdekk. Hos oss får du altså et sommerkomplett hjul der komponentene er optimalt tilpasset hverandre og kan monteres direkte på bilen din slik de er når de kommer til deg.

Hvilke fordeler har sommerkompletthjul med aluminiumsfelger?

Aluminiumsfelger med sommerdekk

Ved kjøpet er utseendet først og fremst i fokus. Aluminiumsfelger finnes i kule design, og det er til og med mulighet for individuell produksjon etter ønske. Følgende er noen av de klassiske stilene som nesten alle anerkjente produsenter tilbyr:

  • Med kryssede eiker
  • Med doble eiker
  • Med Y-eiker

Det er også en inndeling etter antall eiker. I tillegg kommer forskjellige grunnfarger og fargeapplikasjoner som gir felgen og dermed kjøretøyet ditt en karakteristisk look.

Som du ser, har du mange valgmuligheter for å finne den vakreste felgen til bilen din. I tillegg har sommerkompletthjulene en annen fordel: De er spesialisert for sommerværforholdene, noe som vises i mønsteret og gummiblandingen. Et typisk eksempel er Michelin Primacy sommerdekk og andre varianter fra Continental og tilsvarende kjente dekkprodusenter.

Copyright: psdesign1 - Fotolia

Sommerkompletthjulene er raskt montert

Oftest stilles spørsmålet om de passende aluminiumskompletthjulene er balanserte når man søker etter dem til egen bil. Svaret er ja. Når du har valgt en bestemt kombinasjon, blir dekket montert på felgen og balansert av oss. Denne tjenesten er inkludert i totalprisen.

Om du selv monterer den ferdige hjulet til slutt, eller benytter deg av tjenestene til et verksted, avhenger av dine personlige preferanser. I løpet av kjøpsprosessen finner du en kompetent samarbeidspartner-verksted i nærheten av deg hos oss.

Hvordan finne og bestille riktig komplett hjul med aluminiumsfelger og sommerdekk til kjøretøyet mitt?

Bruk konfiguratoren øverst på denne siden for å finne de passende aluminiums kompletthjulene hos oss. Du har to enkle alternativer:

  • Alternativ 1: Skriv inn kjøretøyprodusenten din
  • Alternativ 2: Skriv inn produsentens nøkkelnummer (HSN) og typenøkkelnummeret (TSN). Disse finner du i registreringsbeviset del 1 under tallene 2.1. og 2.2.

Vi gjør det ikke bare enklere for deg å finne de riktige felgene for kjøretøytypen din. Velg nå komplette hjul med aluminiumsfelger og sommerdekk og kjøp rimelig hos oss!