Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Se dataene i kjøretøyets registreringsdokument. For at vi skal kunne tilby deg de riktige felgene til bilen din, trenger vi kjøretøydataene. Du finner bilmerket i felt D.1 i vognkortet og ytterligere detaljer i felt D.2 (type/variant).
1.
Velg kjøretøy
Velg kjøretøy
2.
Velg felg
Velg felg
3.
Velg dekk
Velg dekk
4.
bestilling
bestilling

Våre mest populære felger

Passer for VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD


Vinterkompletthjul med aluminiumsfelg: optimalt tilpasset din bil

Tidligere ble vinterdekk montert på - som er kjent for sin robusthet - stål felger. Nå har utvalget av vinterfelger i aluminium blitt mye større, da kjente produsenter har reagert på den økende etterspørselen med tekniske forbedringer.

Bruk følgende kjøpsveiledning for å få informasjon om vinterkompletthjul med vinterdekk og vinterfaste aluminiumsfelger.

Winterkomplettrad Alu

Hva er aluminiumsvinterkompletthjul?

I motsetning til helårsdekk er vinterdekk og sommerdekk optimalisert for de forskjellige værforholdene - gummiblandingen og mønsteret passer perfekt til de typiske veiforholdene. Det gir derfor mening å kjøre med vinterdekk om vinteren. Aluminiumsfelger ser flotte ut og gir bilen din et helt annet utseende når de er riktig valgt. Dette kalles optisk tuning.

Hos oss får du et komplett hjulsett for vinteren med en aluminiumsfelg i ønsket design - fiks ferdig montert og balansert.

Er vinterkompletthjul med aluminiumsfelger fornuftig?

Generelt er svaret ja, hvis de grunnleggende forutsetningene er til stede fra din side. Teknisk sett og estetisk sett er alt til fordel for et hjulsett for vinteren med felger og dekk.

Hva bør man være oppmerksom på ved kompletthjul med vinterdekk og aluminiumsfelger?

Viktig å vite er at ikke alle aluminiumsfelger er egnet for vinteren. Dette er en faktor som ikke nødvendigvis er åpenbar for amatører. Hvis hjulsettet er satt sammen feil, kan felgen bli skadet på grunn av utilstrekkelig lakk allerede etter første vinter på grunn av gradvis korrosjon.

Hvilke vinterdekk kan jeg bruke til vinterkompletthjul?

Et viktig krav i henhold til EU-regler er at vinterdekk, akkurat som helårsdekk, må være merket med alpin-symbolet. Dette gjelder for alle dekk som er produsert etter 1. januar 2018. Symbolet består av en silhuett av tre topper, med en snøkrystall i midten. For eldre modeller med M+S-symbolet som ble produsert frem til slutten av 2017, er det en overgangsperiode frem til september 2024.

Winterkomplettrad mit Alufelge

Finn vinterkompletthjul for bilen din online og bestill rimelig

For å velge det riktige hjulsettet, kan du orientere deg etter originaldekkene hvis de er dekkene som ble levert med bilen din. Fra dimensjonene i tommer til DOT-nummeret (uke og produksjonsår) får du all relevant informasjon på dekkets sidevegg. Vår hjulvelger (øverst på denne siden) står til din disposisjon. Den er lett å forstå og lar deg søke på to måter:

  1. Ved å oppgi bilprodusenten, kan du skrive inn modell, kjøretøytype, produksjonsår, serie og utgave.
  2. Ved hjelp av HSN (produsentnummer) og TSN (typegodkjenningsnummer) kan du direkte finne ut hvilket hjulsett med felger og dekk som passer til bilen din.

Konfigurer ditt perfekte vinterkompletthjul med aluminiumsfelg nå!