ico 21 54 32 92 ico

Mitas Dekk

Mitas

Dekktype

Dekkstørrelser

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9897 Kundetilbakemelding

God kvalitet, billig og enkelt. Glenn Arild H., Flatdal mer

Kjøp dekk online - uten risiko:

  • Vi tilbyr 2 års garanti
  • Og vi tilbyr deg 30 dagers returrett på varene

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
Mitas Dekk

Mitas dekk bør uten tvil vurderes når kjøreforholdene begynner å bli krevende på norske veier. Det er ingen hemmelighet at mange forferdelige ulykker kunne lett ha vært unngått hvis alle kjørte rundt med gode dekk, så hva venter du på? Finnes det i det hele tatt en unnskyldning for å kjøre rundt med dekk som ikke holder mål?

Det spørsmålet trenger du ikke å tenke på hvis du allerede har bestilt dekk fra dekkonline.com – Norges desidert største leverandør av dekk, felger og tilbehør. Hva med en katalysator? Vi har alt!

Dekkonline.com – Vi har lageret fullt av sikre dekk til en lav pris Når du bestiller Mitas dekk vil du ikke trenge å tenke på fraktkostnadene, de har vi valgt å betale for deg, slik at du kan bruke dine hardt tjente penger på andre ting, som en fin middag med familien din for eksempel. Ikke bare har vi valgt å gjøre dette, vi har også valgt å gi alle kundene våre hele 30-dagers returrett, slik at du kan returnere dekkene hvis det er noe som du ikke er fornøyd med. Bestill Mitas dekk i dag, å se for deg selv hvorfor nordmenn foretrekker å bestille sikre dekk til en lav pris fra dekkonline.com.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 16.06.2019 07:27