ico

Motorsykkeldekk: Enduro

Din montasjemulighet

Din montasjemulighetIngen problem: også for motorsykkeldekk tilbyr vi en montasjepartner i din nærhet Søk etter monteringspartner

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter

Søker montasjepartner

Vi søker stadig etter flere verksteder som kan fungere som montasjepartner for motorsykeldekk.
Gratis registrering her

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.


Motorsykkeldekk Enduro

Motorsykkeldekk enduro er dekk som bare de aller tøffeste har bruk for. Enduro blir stadig mer populært, og akkurat derfor har vi fylt hyllene våre med sportsdekk i høy kvalitet. Hos dekkonline.com kan du handle dekk til både klassisk enduro og for større og mer moderne reise-enduro. Uansett hva du er på jakt etter kan vi garantere at du vil å oppleve utmerket veigrep under alle værforhold. Motorsykkeldekk enduro er selvsagt sommerdekk, da det er snakk om en sport som overhodet ikke passer seg på vinteren. Hvis du deltar i klassisk enduro anbefales vi i skrivende stund Full Bore USA M40 Adventure Sport, men hvis du heller foretrekker reise-enduro bør du ta en titt på Metzeler Tourance EXP B. Dette er begge dekk som helt klart vil overraske.

Motorsykkeldekk enduro bør ikke byttes ut med vanlige sommerdekk, da dette kan forårsake store ulykker. Hold deg til de dekkene som anbefales for sporten, og du er garantert en opplevelse som du aldri kommer til å glemme. Ikke glem at dekkonline.com sender dekkene til deg fraktfritt, så det finnes ingen unnskylding for å ikke bestille dekk på nett.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 30.09.2020 07:55