ico 21 54 32 92 ico

Mud terrain-dekk

Dekktype

Dekkstørrelser

/

Sorter etter

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9473 Kundetilbakemelding

God kvalitet, billig og enkelt. Glenn Arild H., Flatdal mer

Kjøp dekk online - uten risiko:

  • Vi tilbyr 2 års garanti
  • Og vi tilbyr deg 30 dagers returrett på varene

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.Mud-Terrain dekk – ikke la deg stoppe av norske forhold

Mud-terrain dekk for pickuper, SUVer og andre offroad kjøretøy kjøper du hos www.dekkonline.com. Hvis du har behov for å komme frem selv når norsk natur og klima setter seg på bakbena har vi løsningen. Mud-terrain dekk egner seg for kjøring på uframkommelig føre. I Norge vil det gjerne si skogsveier utenfor allfarvei og adgang til hyttetomter eller avsidesliggende gårdsbruk. Hvis du ferdes i denne type terreng kan våre dekk gi deg både fremkommeligheten, stabiliteten og sikkerheten du trenger.

Mud-Terrain dekk utvalg

Det er enkelt å kjøpe billige dekk på nett. Selv om dekk priser for Mud-Terrain gjerne er noe høyere enn for billige bildekk ellers, er det fremdeles mulig å gjøre en god handel. Hos oss kan du velge blant ekstremdekk av følgende typer:

  • Michelin 4x4 O/R XZL
  • Federal Couragia M/T
  • Hankook RT01 DYNAMIC MT

Kjøp dekk her hvis du har planer om å ta deg frem hvor som helst i Norge, når som helst på året. Har det seg slik at du har kjøpt en farkost som er i stand til å takle utfordringene det norske klima byr på, så er det klokt å sørge for at du også stiller med dekk som tåler en støyt. Skal din pickup eller SUV prestere også når føret er på sitt verste er du nesten nødt til å vurdere dekk for alle slags terreng.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 22.10.2018 06:52