Mud terrain-dekk

Dekktype

Dekkstørrelser

/

Sorter etter

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9157 Kundetilbakemelding

Veldig bra priser og kjapp levering Jan E., Halden mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.Mud-Terrain dekk – ikke la deg stoppe av norske forhold

Mud-terrain dekk for pickuper, SUVer og andre offroad kjøretøy kjøper du hos www.dekkonline.com. Hvis du har behov for å komme frem selv når norsk natur og klima setter seg på bakbena har vi løsningen. Mud-terrain dekk egner seg for kjøring på uframkommelig føre. I Norge vil det gjerne si skogsveier utenfor allfarvei og adgang til hyttetomter eller avsidesliggende gårdsbruk. Hvis du ferdes i denne type terreng kan våre dekk gi deg både fremkommeligheten, stabiliteten og sikkerheten du trenger.

Mud-Terrain dekk utvalg

Det er enkelt å kjøpe billige dekk på nett. Selv om dekk priser for Mud-Terrain gjerne er noe høyere enn for billige bildekk ellers, er det fremdeles mulig å gjøre en god handel. Hos oss kan du velge blant ekstremdekk av følgende typer:

  • Michelin 4x4 O/R XZL
  • Federal Couragia M/T
  • Hankook RT01 DYNAMIC MT

Kjøp dekk her hvis du har planer om å ta deg frem hvor som helst i Norge, når som helst på året. Har det seg slik at du har kjøpt en farkost som er i stand til å takle utfordringene det norske klima byr på, så er det klokt å sørge for at du også stiller med dekk som tåler en støyt. Skal din pickup eller SUV prestere også når føret er på sitt verste er du nesten nødt til å vurdere dekk for alle slags terreng.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 21.04.2018 06:52