ico

Nankang Vinterdekk til personbil

Nankang

Dekktype

Dekkstørrelser

Hastighetsindeks

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10455 Kundetilbakemelding

Veldig bra priser og kjapp levering Jan E., Halden mer

lave dekkpriser:

  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekkonline.com enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.


Nakang vinterdekk med grep på snødekte veier

Ser du etter nye dekk som vil gi deg godt grep på veien gjennom hele vinteren, har vi et godt utvalg i Nakang vinterdekk her hos dekkonline.com. Nakang er en dekkprodusent fra Taiwan som start opp allerede i 1959, og som lenge har vært en ledende industribedrift i landet, som skilte seg fra Kina da kommunistene tok over i 1949. De har lenge levert dekk til det asiatiske markedet, og er svært populære i Japan.

De siste årene har også Nakang blitt mer og mer populære i Europa og USA, og de har i dag rundt regnet en tredjedel av omsetningen fra Europa, en tredjedel fra USA, og en tredjedel fra det asiatiske markedet. I samarbeid med japanske ingeniører utvikler de og tester vinterdekk på den japanske nordøya Hokkaido, hvor det kan være ganske mye snø på veiene om vinteren, så de har god ekspertise i forhold til å lage dekk som gir godt grep på snø og is.

Nakang vinterdekk til god pris

Når du kjøper Nakang vinterdekk, får du dekk som gir deg veldig mye igjen for pengene. Dekkene har en kvalitet som hører til en høyere prisklasse, og de har utmerkede egenskaper under tøffe forhold. Om du ser etter et piggfritt alternativ til en kompakt eller mellomstor bil, er modellen Nankang Snow SV-2 et godt valg som vil vare lenge, og dekkene har en gummiblanding med silikat som sørger for at de klistrer seg fast til både islagte og nedsnødde veier.

Skal du ut på langtur midt på vinteren i Norge, vil vi likevel anbefale deg å kjøre med ordentlige piggdekk. Selv om teknologien med de piggfrie dekkene har kommet veldig langt, og man også kan kjøpe kjettinger for bedre feste, er det fortsatt et stykke opp til veigrepet du får med dekk som Nankang Snow SW-7. Vil du være på den sikre siden vinterstid er dette et av de bedre valgene du kan ta.

Kjøp Nakang vinterdekk hos oss med 30 dagers returrett

Her hos dekkonline.com er det viktig for oss at du som kunde blir fornøyd, og derfor tilbyr vi deg 30 dagers åpent kjøp på alt du handler online hos oss. Om du bestiller to eller flere Nakang vinterdekk får du dem levert rett hjem til deg uten ekstra kostnad. Med et utvalg på over 25.000 dekk fra over 100 forskjellige leverandører har vi helt sikkert noe som passer til ditt behov.

Til Nankang profiler:

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 22.11.2020 07:32