Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Nokian Sommerdekk til personbil


Nokian sommerdekk – finsk kvalitet for nordiske forhold

Finske Nokian har siden 1932 produsert dekk til sykler, biler og anleggsmaskiner, i tillegg til en lang rekke andre gummiprodukter. Med verdens eneste permanente testfasilitet for vinterdekk og et klima som ikke alltid er sommerlig, er Nokian verdensledende på vinterdekk med sin Hakkapeliitta-serie. Men, det er ikke alltid vinter, selv i Finland, og i dag produserer også Nokian sommerdekk og helårsdekk av svært høy kvalitet til en svært fornuftig pris.

Med over 4.400 ansatte er Nokian en viktig bedrift for den finske økonomien, og de har i dag produksjon sammen med japanske Bridgestone, som er verdens største dekkprodusent. På denne måten får japanerne tilgang til finnenes ekspertise når det kommer til veigrep på snø og is, og til gjengjeld kan Nokian dra nytte av det aller fremste innen datamodellerte japanske dekkmønstre og gummiblandinger som gir slitesterke dekk med lav rullemotstand og et godt veigrep som holder deg trygt på plass i svingene.

Nokian sommerdekk til alle slags kjøretøy

Nokian Wetproof

Her hos dekkonline.com har vi et stort utvalg i Nokian sommerdekk på lager, og du finner helt sikkert en modell som passer til ditt behov. Om du er ute etter rimelige dekk med gode kjøreegenskaper og lang holdbarhet, er Nokian Nordman SX et godt alternativ som passer godt til småbiler og sedan-modeller. Dekkene er slitesterke og tåler store temperaturforandringer, slik at de varer lenge og kan brukes i mange år fremover om du er av typen som ikke kjører så veldig mye.

For deg som har større krav til ytelse og vil ha dekk i toppklasse, er Nokian Hakka Blue 2 et ekstremt godt alternativ. Med avanserte spormønster har de vannavvisende egenskaper helt i toppklassen, og det skal godt gjøres å få noen form for vannplaning med disse. I tillegg er de svært stillegående, og har lav rullemotstand, slik at du sparer både lommeboka og miljøet for ekstra kostnader og uønskede belastninger.

Kjøp Nokian sommerdekk og få dem fritt levert på døra

Her hos dekkonline.com setter vi kunden først, og vi tilbyr derfor 30 dagers åpent kjøp, slik at du kan være sikker på at du har gjort en god og trygg handel. Vil du kjøpe Nokian sommerdekk online, kan du få dem levert rett hjem til deg uten ekstra kostnad hvis du kjøper 2 eller flere dekk, og skulle du ønske hjelp til å montere dekkene, har vi over 450 samarbeidende verksteder i hele landet.

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer