Ordrestatus x
Logg ut

Nokian Sommerdekk til personbil

Nokian sommerdekk

Nokian ble grunnlagt i 1988, men siden da har selskapet vokst til en premium produsent av høy kvalitet dekk. Utmerkede vurderinger bekrefter dette om og om igjen - og flere og flere sjåfører stoler på de fremragende egenskapene av Nokian sommerdekk.

Trygge og komfortable turer

Nokian tilpasser dekkmønster samt silika i slitebanen av sine sommerdekk til krevende veiforhold. De brede slitebanen kanaler sikrer optimal vanndispersjon. Selv med kraftig regn eller med risiko for vannplaning, Nokian sommerdekk tilbyr meget godt grep. Dette er merkbar i sommerdekket håndtering også. Med innovative teknologier, klarte produsenten å ytterlig redusere rullemotstanden. Den spesielle dekkbaneblanding gjør det til en lett kjørbar dekk og lavere drivstofforbruk.

Vinner av sommerdekktest 2012 av tyske magasinet "Auto Bild”

Nokian sommerdekk vant topplasseringen på den omfattende sommerdekktest av "Auto Bild". Testere tildelt merket "eksemplarisk". Den samlede rangeringen sier: "Overbevisende best med kortest bremselengde på våte og tørre veier, presis styring, stabil retningskontroll, lavt forbruk." I våte forhold, Nokian sommerdekk bremselengden var 72 meter kortere enn den verste testet konkurrent. I 2012, tyske magasinet "Auto Zeitung" konkluderte at sikker håndtering på tørre og våte veier var "veldig bra".

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer