ico 21 54 32 92 ico

Nokian Vinterdekk til personbil

Nokian

Dekktype

Dekkstørrelser

Sorter etter

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9370 Kundetilbakemelding

Veldig bra priser og kjapp levering Jan E., Halden mer

lave dekkpriser:

  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekkonline.com enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.Nokian vinter dekk

Nokian er et velkjent dekk produsenten fra Finland som har 20% av sine aksjer eid av deres konkurrent, Bridgestone. De har tre hoved fasiliteter, to i Finland og ett i Rusland. Deres røtter fra det kalde nord Europa are spesielt reflektert i Nokian vinter dekk, som er vanlige høy-utøvere I dekktester, inkludert de som er utført av ADAC.

Ett eksempel på en svært moderne Nokian vinterdekk er Nokian WR D3 , den høyt anbefalt vinneren av vinterdekktesten utført av det tyske magasinet "Auto Motor Sport" i 2012. De viktigste faktorene for sine gode resultater var egenskaper på snø, kombinert med god bremseegenskaper på tørt underlag. Samlet sett er dette dekket kjent for sine balanserte kjøreegenskaper. Sikkerhet er heller ikke et problem, med nanoteknologi og pilformet slitasjeindikatorer som gir WR D3 ekstrem stabilitet. Angularly lagdelt, polerte tverrgående sporene på dekkskulderen sørger for at snø slam er riktig fortrengt, ikke slik at det å ha en negativ innvirkning kjøreegenskaper. Du kan finne dette dekket på dekkonline.com til en uslåelig pris.

Nokian vinterdekk gir deg veigrep på is og snø

Maksimal veigrep - dette er løftet av piggdekk Nokian Hakkapeliitta 8 dekk. Eco Stud System forbedrer ytelsen til piggene, som er spredt jevnt over dekkets slitebane og forankret tett i trå kuber, en prestasjon aktivert av en spesiell gummiblanding. Dette sikrer også en komfortabel kjøreopplevelse på tørre gater.

Med WR A3 sportsbiler nyter Nokian vinter dekk ideell for høye hastigheter, en solid og pålitelig partner i all slags vær. Dette og alle andre Nokian dekk er tilgjengelige på nettet, på dekkonline.com . Fra dekk for små biler til SUVer, vårt produktspekter omfatter høy kvalitet, produkter med høy ytelse i alle prisklasser. Den omfattende utvalg av dekkdimensjoner har også overbevist mange kunder, noe som gjør dekkonline.com en av de ledende online dekk forhandlere.

Til Nokian profiler:

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 16.08.2018 07:48