ico

Nokian Vinterdekk til personbil

Nokian

Dekktype

Dekkstørrelser

Hastighetsindeks

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10455 Kundetilbakemelding

God kvalitet, billig og enkelt. Glenn Arild H., Flatdal mer

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.


Nokian vinterdekk med ekstremt veigrep på snø og is

Den finske dekkprodusenten Nokian har lange tradisjoner for å lage dekk og gummiprodukter, og kan trekke linjer tilbake til en fabrikk som ble startet i den finske byen Nokia allerede i 1865. Det samme firmaet som senere skulle bli verdenskjent for sine hardføre mobiltelefoner, startet i 1932 med produksjon av dekk, og i 1936 lagde de sine første Nokian vinterdekk under merkenavnet Hakkapeliita, som de fortsatt bruker som navn på mange dekk.

Nokian har spesialisert seg på å lage dekk til det nordiske markedet, og selv om de også selger en god del dekk i Russland og Baltikum, og også i USA og Canada, står Norge, Sverige og Finland for nesten to tredjedeler av salget. I løpet av de siste tiårene har dekkgiganten Bridgestone blitt den største deleieren av Nokian, og de deler på felles ekspertise for å utvikle best mulig dekk. Nokian har den eneste testfasiliteten for vinterdekk som er i operasjon hele året, og har derfor mulighet til å gjøre raskere fremskritt enn konkurrentene.

Nokian vinterdekk til alle slags forhold

Selv om man veigrep med piggdekk, er det ikke alle plasser at det er tillatt å bruke dekk med pigger, og det er ofte bare til visse tider. Her i Norge kan det jo plutselig snø i Mai, samtidig som det kan bli varmt og solskinn i Januar, og med Nokian vinterdekk er du klar uansett vær. Med piggfrie dekk som Nokian WR D3 får du godt grep uansett forhold, og de kan også brukes som helårsdekk på steder der det ofte kan finne på å snø.

Skal du derimot på lengre turer langs landeveien vinterstid bør du likevel ha dekk med pigger, og her har Nokian dekk i verdensklasse. Om du ønsker solide piggdekk til små og mellomstore biler, er Nokian Nordman 7, som navnet tilsier, spesiallaget for nordiske forhold. Om du vil ha best mulig grep på veien, er Nokian Hakkapeliitta 9 den nyeste og beste modellen de har, og er sikkerhetrn viktig er de vel verdt den ekstra investeringen.

Kjøp dine nye Nokian vinterdekk med fri frakt

Her hos dekkonline.com har vi et stort utvalg på over 25.000 dekk fra over 100 forskjellige leverandører, og om du ikke finner noen Nokian vinterdekk som passer dine behov, har vi mye annet å velge i. Hvis du kjøper to eller flere dekk online hos oss, får du dem tilsendt uten ekstra kostnad i løpet av få dager, og vi har også 30 dagers åpent kjøp, så du kan være sikker på at du gjør en god handel.

Til Nokian profiler:

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 22.11.2020 07:33