Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Ordrestatus x
Logg ut

Semperit Vinterdekk til personbil

Semperit vinterdekk

Semperit er en østerriksk dekkprodusent som ble grunnlagt på begynnelsen av 20-tallet og nå er en del av Continental AG. De enestående kvalitetene av denne høy ytelse dekk forsikrer trygg håndtering, uansett vær - og Semperit vinterdekk er ikke et unntak fra denne regelen.

Semperit Master-Grip er en av de beste vinterdekkene på markedet. Flere tester har vist dette, da dekkene utførete perfekt hver gang. Under 2012 Vinterdekk Test, tildelte ADAC den topp score både for sin oppførsel under vannplaning og dens egenskaper på snø. Selv den kjøreatferd på tørre veier utmerker seg. Samlet sett er dette et overlegen dekk, spesielt for små, kompakte biler.

Vinn over kald vær med Semperit vinterdekk

Speed​​-Grip2 er en annen anbefalte Semperit vinterdekk for sportsbiler og SUVer og har allerede overbevist ADAC av dette i 2011. Det bemerket seg spesielt for den lave drivstofforbruk, som alltid har vært en prioritet for førere i sin målgruppe. Det store antallet lameller med gripende kanter hjelper dekket til å ha betydelig mer trekkraft til bakken - ideelt for kjøring på snøføre. For førere av varebiler og andre nyttekjøretøy, har Semperit utviklet Van-Grip2, som beveger seg trygt på is og snø, selv under høy belastning.

Du kan kjøpe Semperit vinterdekk til topp priser fra dekkonline.com. Vi er beviset på at dekkhandle ikke behøver å være en dyr affære - du trenger ikke å inngå kompromisser på feil steder, og kan kjøre trygt på vinterens kalde og våte veier. Vi tilbyr et stort utvalg av Semperit vinterdekk for mange biltyper og modeller. Velg dekkdimensjon og hastighetsindeks og overbevis deg selv om vår rettferdig tilbud. Du kan også velge å ha dekkene levert til en bil service, som for eksempel en av våre monteringspartnere.