Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Stålfelger

Leveringstiden er ca. 2-4 virkedager. Vi vil informere deg så snart som mulig bør det komme til levering forsinkelser.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Gi bilen din nye stålfelger som varer!

Ingen dekk er komplette uten felger. Det er en god følelse å kjøre rundt med nye sommerdekk som har tøffe skinnende felger. Det man vanligvis lurer på er hvilke felger man skal velge. Det finnes felger i stål og i lettmetall, men begge har sine fordeler og ulemper. Vil du ha felger som varer lenge med minst mulig vedlikehold, er stålfelger å foretrekke. Som navnet tilsier, tåler de litt mer slitasje og bruk enn det felger i lettmetall tåler. Skulle du være uheldig og få bulk eller skade i felgen kan den også repareres, da den tåler å bankes ut.

På vinterstid når det saltes mye på veiene, vil en stålfelg tåle litt mer av veisaltet før det korroderer. Vil du at felgene skal holde seg pene og vare lenge, er det viktig å spyle vekk veisaltet på vinteren. Jevnlig vask og pleie er en forutsetning for at felgene skal skinne som nye. Bestiller du nye felger på dekkonline.com vil du garantert finne noen som vil få folk til å snu seg! Vi har felger til både sommer-, helårs-, friksjons- og piggdekk, og selvfølgelig til en lav pris!

Stilige stålfelger til lav pris finner du her!

Ikke la gamle slitte felger skjemme ut bilen din. Bestill nye stålfelger enkelt online hos dekkonline.com. Vi har stort utvalg av dekk og felger til alle typer biler. Volvo, BMW eller Ferrari - vi har det! Med en enkel meny velger du biltypen din, så får du opp felgene og informasjonen om disse, som passer til din bil. Du handler trygt og sikkert hos oss til konkurransedyktig pris. Skulle du være misfornøyd med bestillingen, har du 30 dager returrett. Hva venter du på? Sjekk vårt utvalg idag, finn dine nye felger og få de hjem om 2-4 dager!