Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Se dataene i kjøretøyets registreringsdokument. For at vi skal kunne tilby deg de riktige felgene til bilen din, trenger vi kjøretøydataene. Du finner bilmerket i felt D.1 i vognkortet og ytterligere detaljer i felt D.2 (type/variant).
1.
Velg kjøretøy
Velg kjøretøy
2.
Velg felg
Velg felg
3.
Velg dekk
Velg dekk
4.
bestilling
bestilling

Våre mest populære felger

Passer for VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD


Stort utvalg av stålfelger med helårsdekk online

På dekkonline.com får du stålfelger med helårsdekk til din bil. Vi har et stort utvalg med over 100 forskjellige dekkmerker til en god pris. Vi fører vinterdekk både med og uten pigg og med stålfelger ferdig montert. Vil du ha nye sommerdekk finner du det også. Ved å velge våre helårsdekk gjør du det enkelt ved at du slipper å skifte fra sommerhalvår til vinter.

I tillegg til at vi leverer dine dekk på døren der du bor, tilbyr vi også montering av dekkene på bilen din i nærheten av deg. Det sørger våre mange samarbeidspartnere ved over 450 verksteder for. Vi gjør det enkelt for deg å bestille dine nye bildekk på nett. Sørg for en enklere sesongovergang med helårsdekk og stålfelger i et komplett sett.

Fordelen med å velge stålfelger er at de er rimeligere enn andre felger. De korroderer ikke like lett på vinteren av veisaltet og du slipper å overflatebehandle felgene dine. Stålfelger med helårsdekk er ypperlig for deg som ikke liker å skifte dekk og stålfelgen gjør det også enklere å rengjøre dekkene siden du kommer lettere til. Bilen blir mer stabil på dårlig føre siden du lettere får fjernet grus og snøklumper som fort kan fryse inni felgen og gjøre bilen mer ustabil.

Hos dekkonline.com finner du stålfelger helårsdekk i vårt sortiment for deg som vil gjøre det enkelt. Vi kan tilby deg runflat dekk som gjør at du kan fortsette å kjøre forsiktig videre til nærmeste verksted om du skulle punktere. Det gir deg ekstra sikkerhet på veien.

Bestill stålfelger med helårsdekk trygt rett hjem

Surf innom dekkonline.com hvis du vil kjøpe dine dekk på en sikker måte på nett til en pris som passer ditt budsjett. Vi har kjøpebeskyttelse og sikker betaling med kort eller PayPal. Vi tar vare på kundene våre ved god service og har du spørsmål kan du enkelt kontakte oss. Bestill nå og få dem levert rett hjem til deg!