Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Se dataene i kjøretøyets registreringsdokument. For at vi skal kunne tilby deg de riktige felgene til bilen din, trenger vi kjøretøydataene. Du finner bilmerket i felt D.1 i vognkortet og ytterligere detaljer i felt D.2 (type/variant).
1.
Velg kjøretøy
Velg kjøretøy
2.
Velg felg
Velg felg
3.
Velg dekk
Velg dekk
4.
bestilling
bestilling

Våre mest populære felger

Passer for VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD


Komplettfelger: Bestill vinterdekk med stålfelger enkelt på nettet

Hvis du er på utkikk etter nye dekk, bør du vurdere komplette hjul. Om det er sommer- eller vinterdekk på stålfelger eller aluminiumsfelger er også en smakssak. Mye viktigere er kvaliteten på de enkelte komponentene, som det ikke bør spares på av hensyn til kjøresikkerheten. Felgene skal tross alt se bra ut i flere år, og dekkene skal gi tilstrekkelig sikkerhet i alle værforhold i flere sesonger.

Produsentene reklamerer stadig for nye dekkmønstre som lover gode kjøreegenskaper eller mindre fare i regnvær. I dekktester sjekker ADAC og fagmedier om dette stemmer - resultatene vises på dekkonline.com når du skal velge dekk. Stålfelger med vinterdekk er valgfritt tilgjengelig i vår butikk med såkalt TPMS-teknologi. Bruk konfiguratoren nå for å finne de riktige komplette vinterdekkene til bilen din. Vi hjelper deg gjerne med å finne de riktige dekkene, og hvis du ønsker det, viser vi deg tydelig hvilke dekkdimensjoner som passer til din bil.

Det er en lek å bestille komplette vinterdekk her

Men det er ikke bare sikkerheten som er avgjørende når det gjelder vinterdekk på stålfelger. Selv om felgene ikke kan formes til filigrane designobjekter som aluminiumsfelger, trenger ikke stålfelger å være stygge. Ofte gjør det allerede stor forskjell å velge en svart lakk i stedet for en sølvfarget. Det får mange biler til å se mye mer sporty ut. Om dette også er tilfelle for din bil, kan du se direkte i konfiguratoren vår, som er tilgjengelig når du setter sammen felger og dekk. Med noen få museklikk kan du danne deg et bilde av den aktuelle dekkkombinasjonen.

Den valgte felgen "monteres" på et bilbilde fra databasen vår, slik at du får et inntrykk av hvordan vinterdekkene på stålfelger senere vil se ut i virkeligheten. Dette er en god måte å vurdere om alt passer visuelt. På den annen side trenger du ikke å bekymre deg for de tekniske aspektene - vi presenterer kun godkjente felger og har lagt ut TÜV-sertifikatene for nedlasting. TÜV-sertifikatet for nedlasting av komplette felger/stålfelger med vinterdekk er selvfølgelig tilgjengelig gratis som en tilleggstjeneste for våre kunder. Vi står også til rådighet hvis du ønsker å få dekkene montert av en spesialist. Ta kontakt med en av våre mange lokale monteringspartnere i mange deler av Norge!