Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

47215432924721543292

Star Performer Dekk

Star Performer

Star Performer dekk

StarPerformer dekkene er høy ytelse dekk fra Asia med utmerket pris-ytelse forhold. Samtidig, trenger kjørere ikke å gå glipp av kvalitet og komfort. StarPerformer dekkene viser en svært god kombinasjon av utestående grepegenskaper og god stabilitet under kjøring. Uansett vær og veioverflat, tilbyr disse dekkene maksimal kjøretøykontroll.

Lav drifstofforbruk med StarPerformer dekkene

De økonomiske egenskapene til StarPerformer dekkene kan også vurderes positivt. Foruten deres lave rullestøy, viser disse dekkene jevn slitasje, noe som resulterer i høy kjørelengde. I tillegg til dette, gjør det den spesielle gummiblandingen mulig at dekkene gir stadig god kvalitett – og den nedsatte rullemotstanden fører til redusert drivstofforbruk.

Mønsteret på StarPerformer dekkene

StarPerformer dekkenes dynamyske mønsteret er også verdt å nevne. Den spesielle Silica i slitebanematerialet gir enestående våtgrep spesielt når vannplaning er en risiko. For den prisbevisste sjåføren, er StarPerformer dekk et godt kompromiss mellom et rimelig og et svært godt kvalitetsdekk.