Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Star Performer Dekk

Star Performer

Star Performer dekk – laget for alle forhold

Star Performer livstidsgaranti

Star Performer dekk er produsert med tanke på trygghet og alltid med tanke på innovasjon i forhold til teknologi. Dessuten kommer de med en livstidsgaranti som overgår de fleste andre produsenter. Enten du trenger vinterdekk og sommerdekk, kan du være sikker på at de har blitt behørig testet og møter alle standarder. Alle dekkene du kan kjøpe online på dekkonline.com er slitesterke, med godt veigrep og av beste kvalitet. Føl deg trygg på veien med produkter spesielt tilpasset forholdene, enten det er sommerføre i regnvær eller glatte vinterveier med både is og snø. Star Performer har dekktyper med høy kvalitet til gode priser.

Star Performer dekk er blant de billigste dekkene våre, og kjøper du dem nå, kan du få rabatter på inntil 40% eller mer! Kvaliteten er selvfølgelig ikke noe dårligere av den grunn. For å sikre god slitestyrke og sikkerhet, er dekkene laget med stålfelger av beste kvalitet ,og alle dekkene er laget for at du skal føle deg så trygg og komfortabel som mulig når du er på veien. Vi har dekk til alle typer biler og motorsykler. Kjøper du to dekk eller mer (eventuelt ett motorsykkeldekk eller mer) får du gratis frakt. Dekkene har en helt spesiell garanti basert på spordybden, hvor høy slitasje gir ekstra høy rabatt på ditt neste dekkjøp. Dersom dybden når du leverer inn dekkene er 5.0-5.99 mm får du 80% rabatt på ditt neste Star Performer dekkjøp. Dybde på 3.0-4.99 mm gir 60% og 1.6-2.99 mm gir 40%.

Star Performer dekk – kjøp dem på våre nettsider nå!

Uansett hvilke dekk du trenger, kjøp dem nå på dekkonline.com! Som en av Europas største dekkleverandører vet vi hva du vil ha og sørger for at du får det. Det er ikke bare dekkene våre som er av beste kvalitet, det er også kundeservicen vår. Med rask levering, 30 dagers returrett og 450 monteringspartnere rundt om i landet, er du garantert en god handleopplevelse når du kjøper gjennom våre nettsider.

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer