ico 21 54 32 92 ico

Viking Dekk

Viking

Dekktype

Dekkstørrelser

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9968 Kundetilbakemelding

God kvalitet, billig og enkelt. Glenn Arild H., Flatdal mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
Viking Dekk

Viking dekk vil helt klart være redningen når du er ute å ferdes på norske veier, enten snøen laver ned som aldri før eller om solen skinner på sommeren. Har du noen gang tenkt på at dekkene er det eneste som har kontakt med veibanen? Da sier det seg selv at disse bør være ekstremt gode. Du ønsker vell neppe å havne i en alvorlig ulykke fordi du har utstyrt bilen din med for dårlige dekk, vil du vell?

Dekkonline.com – Dekk på nett til en lav pris Det finnes ikke mange dekkleverandører på nett i Norge, og de få som er har meget høye priser. Heldigvis for nordmenn er dekkonline.com enda i drift, og leverer daglig dekk til Ola og Kari Nordmann over hele landet. Visste du at alle dekkene vi har på lager er håndplukket av oss, for å forsikre oss om at du vil motta den kvaliteten du fortjener.

Viking dekk er uten tvil noe både du og bilen din fortjener. Ikke bare vil disse dekkene spare deg penger, men de vil også holde deg trygg, for ikke å snakke om dine medtrafikanter. Skal du bestille dekk på nett? Da bør Viking dekk absolutt ikke undervurderes. Ikke glem gratis frakt på hele din bestilling!

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 20.07.2019 07:40