Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Vinterdekk til personbil

Vinterdekk - for trygt kjøring på is og snø!

Vær og kjøreforhold kan endre seg ganske brått i vinteren. Vinterdekkene må tilby en høy grad av trygghet når det er tørt ute, når temperaturen er lav og når gatene er isete og snødde. Markeringen M+S (også: M&S eller M.S.) tegner vinterdekkene og helårsdekkene egnet for vinteren. Noen M+S dekk har i tillegg snøkristall symbolen som betyr en høy kvalitettstandard.

Det viktige er gummiblandingen

Det er naturligvis viktig å ha godt grep på veier som er dekket i svart is og snø. For å garantere pålitelig grep i lave temperaturer, er vinterdekk produsert ved hjelp av en spesiell gummiblanding som er resistent mot kulde. Det er på denne måten at de kan tilpasse seg perfekt til vinterlige veidekker

Det riktige dekkmønsteren i vinteren

Vinterdekk har bred slitebane riller og flere ribber. Ribbene åpner og lukker mens du kjører, slik at kjøringen og bremsekraftet er optimalt overført til veien. Dette resulterer i stabilitet og pålitelig grep selv ved vanskelige forhold.

Tryghet mot vannplaning risiko i vinteren

Spesielt om vinteren, er det konstant risiko for at et vannlag som dekker veiene fører til vannplaning. Ved å tilby gode vann fortrengning egenskaper, vinterdekkene reduserer risikoen for vannplaning og driverne vil ha maksimal kontroll over bilen sin under alle omstendigheter.
Reise til utlandet: Vær forsiktig med rettslige krav
Før du reiser i utlandet med bilen, må du alltid sjekke lovkravene for vinterdekk når veiforholdene er vinterlig. Dersom det ikke er definert av loven en tidsramme for obligatoriske vinterdekk, anbefaler ekspertene som en regel å kjøre med M+S dekk mellom oktober og Påske.

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk