Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Tips og triks til din bil

En bil betyr frihet og komfort, men nå og da betyr det også jobb. Den må vedlikeholdes, eller en lyspære som har røket må erstattes. Vi har samlet de viktigste tips og triks som har å gjøre med biler, og tilbyr deg informasjon om havariservice, å velge riktig barnesete eller kjøp av utstyr for å jage vekk gnagere. Trenger du ytterligere transportmuligheter, men vet ikke hva slags systemer du skal velge? Vi kan hjelpe deg med detaljer om takbokser og takstativer.

Hvis bilbatteriet eller deler av belysningen feiler, er gode råd verdifulle. Vi informerer deg om de forskjellige typene og hva du må ta med i beregningen under reparasjon. Men selv om det ikke er noen defekt, bryr vi oss fortsatt om din bil, for eksempel om vedlikehold. Vaske for hånd, bilvasker eller nano tetningsmasse - hva som virkelig hjelper og hva som rett og slett koster mer enn nødvendig? Lær alt om det i vår guide "Tips og triks for din bil".

Her kan du finne alle de nødvendige tipsene og triksene for å ta vare på din bil, og dessuten for å kunne nyte kjøring i fremtiden:

Den første bilen – bilens historie

Bilen– slik vi kjenner den i dag – allerede har en lang reise bak seg. De forskjellige enkeltdeler har blitt utviklet over tid, og sammen sørger de for at vi kommer seg fra punkt A til punkt B trygt. Lær mer om milepæler i bilhistorie her:

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.