ico

Michelin Pilot Power 180/55 ZR17 TL (73W) bakhjul, M/C TL

Michelin Pilot Power 180/55 ZR17 TL (73W) bakhjul, M/C TL

Vi leverer kun dekket. Dersom det finnes en felg på bildet er dette kun ment som illustrasjon.

Michelin

Michelin Pilot Power
180/55 ZR17 TL (73W) bakhjul M/C

Dekkstørrelser
180/55 ZR17 73(W) endre
Lagerstatus
På lager
Kundevurderinger
Hastighetsindeks
(W): dette dekket er tillatt for hastigheter på over 270 km/h .
Aksel
Bakhjul
Slange
TL
EAN nummer
3528709907217
Artikkelnummer
R-105467
Kun 1.279 kr
Antall:

Hvorfor handle hos dekkonline.com?

Gratis levering*
30 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 440 verksteder

Michelin Approved Website
Michelin Pilot Power 180/55 ZR17 TL (73W) bakhjul M/C

Michelin: Dekk produsert i Frankrike. Dekk av høy kvalitet i høyere priskategori.

Kundevurderinger Pilot Power:

Michelin – vi tar deg videre.

Visjonen av grunnleggerne våre, Edouard og André Michelin, har ledet utviklingen av MICHELIN merkevare for mer enn 125 år: gjør kjøringen så enkelt, trygt og behagelig som mulig - først med nyskapende dekk og hjul, etterfulgt av veikart, reiseguider og bidrag til å bedre trafikk infrastruktur. Sammen med dette kommer et sterkt engasjement for miljøet, som moderne mobilitet må være bærekraftig og ikke skadelig for miljøet.

Hvert år Michelin Group produserer mer enn 178 millioner dekk på 68 produksjonssteder i 17 land, og har distribusjonsnett i mer enn 170 land. Produktspekteret er bredt: fra sykkel, personbil, lastebil, motorsykkel, og traktordekk, til dekk for fem-tonns jordmaskiner. Michelin syssels 111,700 mennesker over hele verden og eier en av de eldste og mest kjente varemerker i verden - den legendariske Michelin Man.

Målrettet utvikling: MICHELIN Total Performance

I utviklingen av nye produkter, forfølger Michelin trofast begrepet "MICHELIN Total Performance", støttet av den strenge standarden alltid å samle en rekke ytelsesegenskaper til et dekk, for å oppnå optimale resultater. Vi følger denne filosofien ikke bare i utviklingen av våre standardprodukter, men også i motorsport. Mange tekniske innovasjoner bidrar til å lindre byrder på miljøet, drivere og bedrifter. Skjult ute av syne i dekkstammer, slitebanedesign og gummiblandinger, hele livet MICHELIN-dekk viser sitt fulle potensial: de tilbyr utmerket grep, lang levetid, og redusert drivstofforbruk takket være den lave rullemotstand.

For å forstå bedre de forholdene som dekkene utsettes for i daglig bruk, i løpet av sommeren 2014 Michelin startet et unikt forskningsprosjekt - the Road Usage Lab. Kjøretøy fra 3000 sjåfører i Europa var utstyrt med spesielle måleinstrumenter for å registrere data om bruk av dekkene. Disse verdifulle funn brukes i utviklingen av fremtidige dekkmodeller, noe som gjør dem bedre egnet til behovene til virkelige driverne.

*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.

Tilbake til søkeresultatet

Abonner på vårt nyhetsbrev

delta i vår mailingliste for å motta de siste nyhetene og oppdateringer fra teamet vårt.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG Y