Ordrestatus x
Logg ut

Standarden blir bedre med tysk teknologi.

Standarden blir bedre med tysk teknologi.

Nye EcoContact™ 6

  • Maksimal drivstoffeffektivitet takket være forbedret silika-gummiblanding samt dekkmønster.
  • Forbedret levetid på grunn av ny gummiblanding med Green Chili™ 2.0.
  • Optimalisert grep og kjørekomfort
Kjøp dekk her ›

Høyteknologiske dekk til bilen din. Ytelse for et bredt spekter av biler.

Tekniske hovedpunkter.

Med den nye generasjonen av Green Chili™ kompletteres Eco-serien med den nyeste og mest avanserte teknologien innen gummiblanding.  
Maksimal drivstoffeffektivitet takket være forbedret silika-gummiblanding samt dekkmønster. EcoContact™ 6 gir optimal balanse mellom gummiblanding og dekkstørrelse. Den høyteknologiske gummiblandingen, Green Chili™ har et optimalisert polymernettverk med robuste koblinger mellom gummi og silika. Det gir dekket en god balanse mellom fleksibilitet og stivhet, samt en optimal tilpasning til ulike veiforhold. Som til slutt leder til lavere rullemotstand og drivstofforbruk.  
Forbedret levetid på grunn av den nye gummiblandingen med Green Chili™ 2.0. Den avanserte gummiblandingen med Green Chili™ 2.0 tilpasser seg til underlaget noe som gjør at gummien slites langsommere. Det resulterer i at dekket får lenger levetid.  
Optimalisert grep og kjørekomfort. EcoContact™ 6 tilbyr et skreddersydd dekkmønster, som resulterer i beste mulige sikkerhetsegenskaper på både vått og tørt underlag. De nye assymetriske rillene og seipene gjør at dekket har optimal kontakt med veien, som blant annet øker sikkerheten ved filskifte.