Ordrestatus x
Logg ut

Norske vær-dager blir bedre. Med tysk teknologi.

Norske vær-dager blir bedre. Med tysk teknologi.

VikingContact™ 7

  • Topp veigrep på både snø og våte veier
  • Perfekt stabilitet under alle forhold
  • Topp grep og gode bremseegenskaper på isete og snødekte veier
Kjøp dekk her ›

Piggfritt vinterdekk perfekt balansert for nordiske forhold. For personbil og SUV.

Tekniske hovedpunkter.


Topp veigrep på både snø og våte veier. I Norge er det viktig med myk gummiblanding for at dekket skal holde seg fleksibelt ved lave temperaturer. Derfor er VikingContact™ 7 laget med miljøvennlig rapsolje som har høy andel Active Grip Silica, noe som gir optimalt snøgrep på vinterveiene. Resultatet er: Utmerket våtgrep kombinert med gode snø- og isegenskaper.
Perfekt stabilitet under alle forhold. Det nye retningsbestemte mønsteret har optimalt samspill mellom knaster og spor for økt drenering og bedre grep i kritiske situasjoner, som for eksempel ved vannplaning eller kjøring på slaps. I kombinasjon med et stort antall fleksible lenker betyr dette maksimal kontroll og retningsstabilitet i ekstreme situasjoner på isete, snødekte, våte og tørre veier.
Meget godt grep og brems på isete og snødekte veier takket være avansert teknologi. På grunn av det høye antallet 3D trapes seiper med forskjellig størrelse og effektive snølommer, er kraftoverføringen forbedret. Fordelen er: imponerende trekkraft og bremseevne på isete og snødekte veier.
150x130
8.70 KB