Ordrestatus x
Logg ut

Aktuel information om COVID-19 hos daekonline.dk

Kære kunder,

på grund af den stigende spredning af coronavirus vil vi gerne opdatere om den aktuelle situation. Målingerne for at forhindre yderligere spredning af virussen begrænser ikke vores tjenester eller levering af varer.

Dette betyder, at du stadig kan vælge og købe dine dæk og komplette hjul som sædvanligt online fra vores butik.

I tilfælde af at din ordre skal ændres på grund af kortvarige forholdsregler, vil vi straks informere dig og holde dig opdateret om din ordrestatus ofte.

Vi anbefaler yderligere at kontrollere følgende, når du vælger din leveringsadresse:

Hvis du vælger en virksomhed som din leveringsadresse, skal du sørge for, at den stadig er åben i løbet af arbejdstiden. Kontroller alternativt, at leveringstjenesten stadig kan aflevere dine pakker på det respektive sted.

Hvis du vælger en af \x{200b}\x{200b}vores mange passende partnere, bedes du fortælle dig selv, om filialen eller garagen i øjeblikket er åben.

Vi følger med på situationen sammen med vores partnere og myndigheder nøje for at sikre en sikker og smidig leveringsproces. Naturligvis forbliver vores kundeservices dit kontaktpunkt og hjælper dig gerne med hensyn til spørgsmål eller spørgsmål.

Opdatering via telefon / callcenter: Våre medarbejders sundhed er vigtig for os - så længe det er muligt at arbejde sikkert i vores callcentre, og der ikke er officielle krav til lukning, kan vi stadig nås via telefon.

Du kan finde alle måder at kontakte os her!

Forbliv sikker og sund - dit daekonline.dk team