ico

Continental ContiCrossContact Winter
Dekk

Continental

Dekkstørrelser

Hastighetsindeks

Merke

Profil

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10295 Kundetilbakemelding

God kvalitet, billig og enkelt. Glenn Arild H., Flatdal mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.


Continental Conticrosscontact Winter - God og sikker kjøreglede på norske vinterveier

Continental Conticrosscontact Winter er et vinterdekk til SUV-er og offroad-kjøretøy. Det er som skapt for norsk vinterføre der utfordringene står i kø med glatt kjørebane, snø og kuldegrader. Gode resultater i vinterdekktestene til de anerkjente magasinene Auto Zeitung og Auto Bild, viser at Conticrosscontact Winter fra Continental er et sikkert valg til din bil. I testen som ble utført av Auto Zeitung, ble en Mercedes skodd med dekk i størrelse 255/65 R18 fra flere produsenter. Ingen andre produsenter kunne stille opp med noe som kunne ta seieren fra Conticrosscontact WInter. Dekket fikk positive tilbakemeldinger på blant annet kort bremselengde på våt og snødekt vei, lav rullemotstand og god beskyttelse mot vannplaning. Continental har produsert dette dekket i flere størrelser og du kan kjøpe det billig hos dekkonline.com.

Det er mange faktorer som avgjør hvor god ytelse et dekk kan levere. Continental Conticrosscontact Winter ble utviklet med tanke på god stabilitet og direkte distribusjon av kraft. Designet sørger for høy absorpsjonsevne og drenering, og gummiblandingen gir godt veigrep. Det er på disse punktene Continental ligger et lite skritt foran sine konkurrenter, som for eksempel Pirelli og Michelin. Dersom du velger Conticrosscontact Winter fra Continental til din SUV, vil du få en god kjøreopplevelse og en følelse av trygghet. Følelsen av å vite at man har skodd bilen sin riktig er god å ha når man kjører rundt på isbelagte, norske vinterveier. Continental har levert kvalitetsdekk i en årrekke, og med disse vinterdekkene viser de nok en gang at de kan jobben sin.

Kjøp Continental Conticrosscontact Winter dekk til din SUV i dag!

Dekkonline.com er en av Europas ledende dekkforhandlere. Hos oss kan du velge og vrake i et bredt utvalg kvalitetsdekk fra over 100 forskjellige dekkprodusenter. Totalt kan vi tilby mer enn 25000 dekkprofiler. En god kundeservice sørger for at du har 30 dagers returrett og gratis frakt ved kjøp av to eller flere dekk. Besøk nettsiden vår i dag for en trygg og god handel!

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 06.07.2020 05:42